Polgári Szilvia: Aliba’ – a bevándoroltatás állatorvosi lova

Vajon mi történik egy társadalommal, amelynek politikai vezetése és haladó médiája módszeresen bünteti a szabálykövető, helyes magatartást, leegyszerűsítve a „jót”, de jutalmazza a szabályokat be nem tartó, törvényeket semmibe vevő, helytelen magatartást, szintén leegyszerűsítve a „rosszat”? Mi történik egy társadalommal, amelyben az erkölcs, a hétköznapi morál, a törvény kapaszkodói szétporladni látszanak, s a nyomokban még fellelhető kósza hit is úgy tűnik el, mint ébredéskor a hajnali álom, ám az értékek helyére csupán káosz, igazságtalanság és megaláztatás érkezik? Szerencsésebb esetben persze, mivel a káosz, igazságtalanság és megaláztatás nyilvánvalóan jóval kevésbé kellemetlen, mint terrorcselekmény, utcai késelés, gázolás, vagy nemi erőszak áldozatává válni. Netán cinikus volnék?

Bizton kijelenthető, hogy Ali Bashar, a húszéves iraki-kurd gyilkos nem más, mint a bevándoroltatás állatorvosi lova. Ali 2015-ben érkezett Németországba, álnéven, papírok nélkül, a balkáni útvonalon keresztül, de elkísérték őt szülei és lánytestvérei is, mind a heten. A család az egyébként betiltott Kurd Kommunista Párt (PKK) általi üldöztetést jelölte meg menekültügyi kérelme legnyomósabb okaként. Ali már a befogadóközpontban is követett el kisebb-nagyobb bűncselekményeket, többek között megvádolták egy 11 éves német kislány megerőszakolásával, ennek ellenére mégis szabadlábon maradhatott.

Forrás: nyest.hu

Időközben a menedékkérelmét elutasították, ezért pert indított – itt jegyezzük meg, hogy az NGO-k és az adófizetők pénzén hizlalt ügyvédek akár a legfelsőbb bíróságig is elvihetik az ilyen típusú ügyeket –, de elvesztette. Az ország elhagyása helyett azonban összebarátkozott egy török-kurd szintén „menekülttel” – azaz olyasvalakivel, aki még a kies Irakban üldözte őt – és különböző bűncselekményeket követtek el együtt, többek között Susanna Feldman hat órán át tartó bestiális megerőszakolását, meggyilkolását, majd elföldelését. Néhány nappal később a török-kurd cimborát ugyan őrizetbe vették, de szinte rögvest el is engedték „bűneset gyanújának hiánya” okán, no meg nyilván Wilkommenkultur nagybácsi sem helyeselte az indokolatlan fogva tartást; ebben az időpontban Valóság nagybácsi már nem tartózkodott az országban, ami azt illeti, jó ideje nyomát sem látták a helyiek.

Mindeközben a már körözés alatt álló Bashar a három év után hirtelen előkerült irataival új dokumentumokat kért és kapott az iraki konzulátuson önmaga, illetve családja részére, amelyekkel – immár saját néven, nem pedig azon, amelyen évekig parazitaként éltek Németországban – a klán Düsseldorfba utazott, s a repülőtéren legalább nyolcezer euró értékben, törökországi átszállással jegyet vásároltak Irak kurdok lakta területére. Tudják, oda, ahonnét „menekülni” kényszerültek még 2015-ben. Ali Bashar és családja ezt követően felszálltak a repülőgépre és mindennemű hatósági beavatkozás nélkül elhagyták Németországot.

Mellékszálként talán azt is érdemes megjegyezni, hogy egyes sajtóhírek szerint Bashar a Kurdistan Islamic Union párt tagja volt, amely a radikális Muszlim Testvériség köreihez sorolható, ám hogy van-e, vagy volt-e kapcsolata az ISIS-el, még nem ismert. Ez az információ viszont azért tűnik mégis logikusnak, mert a PKK, amely Bashar elmondása szerint üldözte őt és családját, harcban állt az ISIS-el. Nos, amennyiben mindez igaz, újabb adalékként társulhat majd ahhoz a tényhez, hogy Angela Merkel önkényes határnyitása, illetve az illegális migráció révén nem csak gyilkosok, rablók és erőszaktevők, de radikális iszlamisták is beáramlottak az Európai Unió területére. Olyanok, akik Németországra – és …read more

Source:: PolgárPortál.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.