Valami nagyon füstöl Angyalföldön

Cikkünk folyamatosan frissül.

Valami nagyon füstöl Pest északi felénFotó: Olvasónk, Attila felvétele

“Valami ég Pesten” – írta kora délelőtt olvasónk, Attila, aki a Párizsi Nagyáruházból készítette ezt a felvételt. A tájolásban némi segítséget nyújt a távolban, a gomolygó füstfelhőtől balra látható két magas épület, a Duna Tower és a Rendőrpalota.

UPDATE 9:59: Legfrissebb értesüléseink szerint a Ramiris Europe Kft. Frangepán utcai székháza ég. Az épületet kiürítették, a dolgozókat saját cuccaikért se engedik vissza.

UPDATE 10:03: Sikerült elérnünk egy helyszínen tartózkodó szemtanút, aki ebben az irodaházban dolgozott. Mint mondta, nagyjából húsz perce kezdődött a tűz, az egyik raktár kezdett füstölni. “Egyből kiürítették az épületet, elvileg sikerült mindenkit kimenekíteni” – mondta. Elmondása szerint rengeteg tűzoltó, rendőr és mentő érkezett a helyszínre, az épületet a tetőről, illetve a környező utcákból is oltják. “Nagyon gyorsan terjednek a lángok” – mesélte.

A helyzetet bonyolítja, hogy az egyik mellékutcát, a Csizma utcát munkálatok miatt lezárták, itt több autó is beragadt. Szemtanúnk beszámolója szerint az útépítésen dolgozók most rohamtempóban kezdték betemetni az árkokat, hogy utat nyissanak nekik.

Budáról nézve egészen félelmetesnek tűnik a Parlament felett gomolygó gombafelhő.Fotó: Olvasónk, Barnabás felvétele

Fotó: Olvasónk, István felvétele

Fotó: Olvasónk, Bianka felvétele

Ez alapján a tűz valahol Angyalföld és Újpest határán éghet. Kerestem az ügyben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, egyelőre sikertelenül. Amint megtudunk bármi konkrétumot, frissítjük a cikket.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.