Villanyosított változatban is érkezik a gyönyörű francia szedán

2018-peugeot-11
Konnektoros változatban is érkezik a Peugeot 508-as modellje, az átalakítás pedig egyáltalán nem érződk majd az utastér helykínálatán

Ritka azt látni egy konnektoros hibrid esetén, hogy a tágas beltéren ne essen csorba az akkumulátorok behelyezése után. A Peugeot titkai az EMP2 platformban rejlenek, amit már régóta fejlesztenek a PSA csoportnál, hogy erre az alapra épüljenek a jövő villanyosai is.

Pierre Paul Mattei, az 508-as vezető dizájnere a következőt nyilatkozta:

A formatervező csapatunk a megszokottnál kicsit tovább, másfél évig dolgozott ezen a platformon, hogy tökéletes legyen a mögöttes technológia. Képesek vagyunk egy kiemelkedő dizájnt és technológiát kínálni anélkül, hogy ez a beltérben hiányt eredményezzen.

Az akkumulátorcsomagok elhelyezését csak a pótkerék bánta, így a Peugeot szedánja még a csomagtérből sem veszített a villanyosítás után. Az ide helyezett lítiumionos energiatároló a pontosabb WLTP menetciklus alapján 50 kilométeres tisztán elektromos hatótávot biztosít majd, amely túlszárnyalja a konnektoros BMW 330e teljesítményét.

Várhatóan csak 2020 után, az egyedül robbanómotorral szerelt modellek után kerül piacra a konnektoros hibrid változat, valamikor 2020 környékén.

Forrás: InsideEvs

The post Villanyosított változatban is érkezik a gyönyörű francia szedán appeared first on ZoldAutok.hu.

…read more

Source:: ZoldAutok.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.