Évek óta hiába vár az orvos bocsánatkérésére Hevesi Tamás

Hevesi Tamás máig nem tudta túltenni magát azon, hogy sok-sok évvel ezelőtt az orvosok hibájából értelmetlenül, fiatalon elveszítette édesanyját. Az énekesben most is benne van a düh és a harag, legjobban azt fájlalja, hogy az orvos nem kért tőlük bocsánatot.

– Anyám értelmetlen halála miatt rengeteget zokogtam, hónapokig magam alatt voltam. 56 évesen, egy orvosi műhiba miatt halt meg. Habár sok-sok évvel ezelőtt történt, máig nem tudom túltenni magam az elvesztésén, és szerintem soha nem is fogom – kezdte Hevesi Tamás a Lokálnak. – Sehogy sem tudtam ezt belül rendezni, nem is lehet. Konkrétan iszonyatos düh van bennem az orvosa iránt, aki ezt az egészet elrontotta. Amikor megtörtént a tragédia, nem állt elénk senki, hogy beismerje vagy bocsánatot kérjen, amit nagyon fájlalok. A zárójelentés hiányos volt, ezt is szóvá tettük, de érdemi válasz nem érkezett. Végül aztán a családunk úgy döntött, nem fog pereskedni, mert mi nem pénzt és fájdalomdíjat akartunk, hanem válaszokat, hogy miért ment el egy ember, de persze elfogadható magyarázatot nem kaptunk. Még most is elképesztően fájdalmas erre gondolnom és beszélnem róla, mert eszembe jut, hogy ha ez nem történik meg, mennyi szép közös évünk és élményünk lehetett volna együtt – vallott őszintén élete legnagyobb tragédiájáról az énekes, aki el tudja képzelni, hogy édesanyja lelke ma is vele van.

– A lélek nem a testhez tartozik, így felmerül bennem a kérdés, hogy azzal mi lesz a halál után. Egy édesanya mindig messziről megérzi, ha a gyermekével valami baj van, hiszen létezik közöttük egy kapocs. Szoktam álmodni vele, és hiszem, hogy ez azért van, mert a lelkeink között máig megvan az anya-fia kapcsolat – tette hozzá Hevesi Tamás.

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.