Megtaláltuk Charles Bronson magyar hasonmását – Fotók!

Aktuális

A megszólalásig hasonlít a legendás Charles Bronsonra Kovács Róbert. Bronzi korábban különböző westernparkokban dolgozott a világ számos pontján, de nemrég utolérte a hollywoodi karrier, így már a második Charles Bronson-remake-ben alakítja a 2003-ban elhunyt sztárt.

Amikor először szólították Bronzinak a legendás Charles Bronsonnal való szembetűnő hasonlósága miatt, a szilvásváradi Kovács Róbert még nem sejtette, hogy egyszer majd névadója helyébe léphet. A most 63 esztendős színésznél már a húszas éveiben felismerték a hasonlóságot, így nem sokáig maradt a szilvásváradi ménesnél, hamarosan már egy hatalmas spanyolországi westernshow-ban találta magát.

– Annyi pénzem volt, hogy eldönthettem: retúrjegyet veszek vagy meg tudok élni kint néhány hétig, amíg munkát találok – mesélt karrierje kalandos kezdetéről Bronzi. – Tizenöt évig éltem külföldön, ebből kilencet Spanyolországban, négy évig pedig Amerikában. Dolgoztam a Texas Hollywood parkban, amely olyan Sergio Leone-klasszikusok forgatási helyszíne volt, mint a „Volt egyszer egy Vadnyugat” vagy a „A jó, a rossz és a csúf”. Végül itt ért utol a hollywoodi karrier is. Én akkor már a Kanári-szigeteken dolgoztam egy lovasshow-val, amikor René Pérez rendező egy westernfilmfesztiválon vett részt Amerikában és észrevette a fotómat Charles Bronson portréja mellett a bárban. Megkérdezte volt főnökömet, Raffael Molit, hogy szoktam-e filmekben szerepelni.

Ekkor nagyot lendült Bronzi karrierje, aki már évtizedek óta tudatosan nyíratta haját és bajuszát Charles Bronson-fazonúra. Első mozijában még maradt a westernszerepnél (A pokoltól a Vadnyugatig), majd Pérez rábízta a 2003-ban elhunyt legenda egyik leghíresebb karakterét, amikor a Bosszúvágy-filmek remake-jét forgatták (Halálcsók).

– Hihetetlen élmény volt számomra a forgatás, de amikor éppen nincs film, itthon, a testvérem építőipari vállalkozásában dolgozom. Most azonban gőzerővel készülök egy újabb mozira: júliusban Ohióban kezdünk forgatni Gary Jonesszal, aki számtalan látványfilm speciális effektusait tervezte. A mostani filmről annyit árulhatok el, hogy nagy örömömre egy magyar férfit alakítok, akit börtönbe zárnak, de kiszabadul és akkor kezdődnek a valódi kalandok. A börtönjelenetek abban az egykori fegyintézetben készülnek, ahol a Tim Robbins és Morgan Freeman nevével fémjelzett „A remény rabjai”-t is forgatták.

  • Minden ami EXTRA!

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.