A közeli tóba menekült az őt késsel üldöző exférje elől egy baranyai nő, de nem tudott úszni

Aktuális

A Pécsi Járásbíróság csütörtökön elrendelte egy férfi letartóztatását egy hónapra a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntette alapos gyanúja miatt – közölte a Pécsi Törvényszék.

A férfi a házasságának megromlását követően, ehét kedden megjelent a korábban külön költözött felesége lakóhelyén,

a nőt féltékenységből számon kérte, fenyegette, megverte, késsel bántalmazta és foglyul is ejtette az éjszakára.

Másnap, amikor a gyanúsított nem tartózkodott a szobában, a sértett nő kinyitotta a szoba ablakát, azon kiugrott az udvarra, segítségért kiabált, majd az őt késsel a kezében követő gyanúsított elől a közeli tóba ugrott.

Mivel a sértett nem tud úszni, a férfi utánaugrott, kihúzta a vízből és visszaráncigálta a házba, ahol tovább bántalmazta, majd később mindketten elaludtak.

Amikor a nő felébredt, elvette a férfi mobiltelefonját, azon értesítette egyik barátját, aki szólt a rendőrségnek. A nő a bántalmazás következtében több nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított a vele szemben intézkedő járőrök jelenlétében is fenyegette a sértettet, ezért tartóztatták le. A bíróság határozata ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.