Hatéves kislánynak mutogatta magát egy 61 éves brit férfi egy belvárosi templomban

Egy 61 éves brit férfi a vád szerint egy 6 éves kislány előtt mutogatta magát szeméremsértő módon az egyik belvárosi templomban – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A vádirat szerint a Budapesten élő brit állampolgár 2016. április 3-án nappal bement egy V. kerületi templomba. Ugyanebben az időben a templomban tartózkodott a vádlott által is tudottan, 14. életévét be nem töltött kislány is.

A férfi a vád szerint templom épületében, nemi vágyának felkeltése céljából magát a kiskorú sértett előtt szeméremsértő módon mutogatta. Ezután a vádlott megkérte a lányt arra, hogy a történtekről ne tegyen említést a szüleinek.

A vád szerinti cselekmény – a sértett életkora miatt (14 év alatti) – szeméremsértés súlyosabb esetének minősül, és a törvény szerint három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A jelenleg is lakhelyelhagyási tilalom alatt álló terhelttel szemben a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban. Az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.