SEAT: két különleges változat BeatsAudio hangzással

Technológia

A SEAT Ibiza és Arona Beats modellek a nagyközönség előtt a Primavera Sound alkalmával debütáltak, amely kiemelt zenei fesztiválként a SEAT márkát is stratégiai partnerei között tudhatja. A Primavera Sound támogatása révén a SEAT tovább erősíti a zenéhez és márkának otthont adó Barcelonához való kötődését. Barcelonában több másik, világszintű eseményhez is kapcsolódik a spanyol márka, ilyen például a Mobil Világkongresszus vagy a Smart City Kongresszus.

Az Ibiza és az Arona Beats számos egyedi részlettel és dekoratív megoldással érkezik. Természetesen helyet kapott benne egy prémium kategóriát képviselő hangrendszer, amely lehetővé teszi, hogy az autóban helyet foglalók úgy hallgassák kedvenc zenéjüket, mintha kedvenc előadójuk mellett állnának a stúdióban.

A két Beats modell az alapfelszereltség részeként kínálja a Full Link rendszert (MirrorLink, Android Auto és CarPlay kompatibilis), amely a leggyorsabb és leghatékonyabb mód arra, hogy az okostelefon és az autó kapcsolatba lépjenek egymással. Az Ibiza és az Arona Beats modelleknél megtaláljuk az új SEAT Digital Cockpit digitális műszerfalat, amelynek interaktív kijelzőjét a vezető multifunkcionális kormánykerekén vagy az infotainment rendszeren keresztül maximálisan az egyéni igényeire szabhatja.

Az Ibiza és az Arona Beats modelleket LED technikájú nappali menetfénnyel és Full LED fényszórókkal szerelték fel, emellett egyedi kialakítású hűtőrács került a ködlámpák köré, továbbá króm ablakkeretek teszik még egyedibbé a különleges modellváltozatokat. Az autó belsejébe pillantva új, megvilágított küszöbborítás fogadja a bent helyet foglalókat. Ez szintén kifejezetten az Ibiza és az Arona Beats modellek számára készült, csakúgy, mint a narancs és fehér fényben is elérhető hangulatvilágítás. Ezek mind kizárólag az Ibiza és Arona Beats modellekben lesznek elérhetőek, az újdonságokat pedig – többek között – a csomagtérajtón elhelyezett BeatsAudio jelzés különbözteti meg.

További, a SEAT Ibiza és Arona Beats modellekre jellemző ismertetőjegy a külső visszapillantó tükrök és az Ibiza ködlámpáinak Eclipse Narancs fényezése. A belső térben a rádió kerete, a sebességváltó illetve a kormánykerék és a kézifék öltései készülnek Eclipse Narancs színben. Az ajtóbelsők betétei Jégezüst metál színűek, csakúgy, mint az Arona esetében a középkonzol színe.

A két új modell egy teljesen új, Magnetic Tech névre hallgató külső fényezéssel mutatkozik be. A teljes választék öt színből áll, a Magnetic Tech mellett az Eclipse Narancs, az Urbán Ezüst, a Midnight Fekete és a Nevada Fehér színekben rendelhető a két újdonság. Az Arona Beats esetében háromféle kombinációban elérhető a kéttónusú fényezés is, ebben az esetben a Nevada fehér fényezés mellé Midnight Fekete, Eclipse Narancs vagy az új Magnetic Tech tetőszínek közül választhatnak az ügyfelek.

A BeatsAudio prémium minőségű hangrendszereivel szerelt Ibiza és Arona Beats modellek 8 csatornás 300 watt teljesítményű erősítővel, digitális jelfeldolgozóval és 7 prémium hangszóróval érkeznek. Két hangszórót az A oszlopokban, két mélyhangszórót az első ajtókban helyeztek el, két szélessávú hangszóró hátul, míg a beépített mélynyomó a pótkeréknél kapott helyet.

A SEAT Ibiza Beats három benzines és három dízel erőforrással érhető el. A benzines kínálat a 75 lóerő teljesítményű 1.0 MPI motortól indul, emellett még a háromhengeres 1.0 TSI aggregáttal rendelhető az új modellváltozat, 95 vagy 115 lóerő teljesítménnyel. Mindhárom benzines változat rendelhető kéziváltóval, a 115 lóerős 1.0 TSI esetében lehetőség van kettős tengelykapcsolós DSG váltó választására is.

A dízel választék a SEAT Ibiza …read more

Source:: Autoszektor.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.