Ők Hollywood legmenőbb apa-lánya párosai

Belföld

Nézd meg az apját, vedd el a lányát – szólhatna egy új mondás. Csak ámulunk, hogy milyen gyönyörűek, öntörvényűek a világsztárok gyerekei. Megmutatjuk a legmenőbb apa-lánya párosokat!

Jean-Claude Van Damme és Bianca

Micsoda terpesz! Bianca pontosan tudja, hogy mi alapozta meg édesapja, Jean-Claude Van Damme karrierjét. Bianca is színésznő, de még várat magára az igazi áttörés, eddig olyan filmekben szerepelt, mint A törvény erejével vagy a Gyilkos játékok.

-Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, Splash

Alain Delon és Anouchka

A 82 éves Alain Delonnak három gyermeke van, egyetlen lánya, Anouchka 28 éves. Ő is szeretne elismert színész lenni, mint a 60-as, 70-es évek egyik legsármosabb színésze, de eddig ez még nem sikerült. A producerek szerinte visszautasítják a közös munkát a neve miatt.

Profimedia, Bestimages

Profimedia, KCS Presse

Lenny Kravitz és Zoe

Zoe nagyon szerencsés, mert nem csupán édesapja, Lenny Kravitz menő, de a nevelőapja is. Édesanyja ugyanis a Trónok harca Khaljával, Jason Momoával házasodott össze. Zoe az édesapjával nagyon jó kapcsolatot ápol, Momoával pedig még közös tetkójuk is van, egy „Legyél mindig részeg” felirat.

NProfimedia, Splash

Profimedia, Splash

Hulk Hogan és Brooke

Hulk Hogan expankrátor-színész 30 éves lánya, Brooke igazi bombázó és nagyon sokoldalú, mint ahogy az a sztárgyerekekhez illik. Realitysztár, színész, médiaszemélyiség és énekel is, már két albumot is kiadott.

Profimedia, Bauer Griffin

CProfimedia, Splash

Sylvester Stallone és Sophia
Sylvester Stallone három gyönyörű lány édesapja, a legidősebb a 21 éves Sophia. Természetesen őt is, testvéreit is imádják a divatcégek. Stallone nagyon szereti lányait, nem lennénk annak a férfinak a helyében, aki esetleg összetöri Rocky lányának a szívét.

Profimedia, Splash

Profimedia, Splash

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.