Menj vissza Mexikóba, kiáltotta egy nő a 91 éves férfinak, aztán betontömböt vágott az arcába

Egy héttel ezelőtt, Los Angeles egyik utcáján támadt egy fiatal nő a 91 éves, mexikói Rodolfo Rodriguezre. A CNN azt írja, az üggyel összefüggésben letartóztatták a 30 éves Laquisha Jones-t, gyilkossági kísérlettel vádolják.

Rodriguez az utcán sétált, amikor a nő váratlanul egy betontömbbel kezdte ütni a fejét. Közben azt kiabálta, „menj vissza Mexikóba”. A támadó ezután idegen férfiaktól kért segítséget, azt mondta nekik, hogy a férfi megpróbálta elrabolni a gyerekét, mire azok elkezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Egy szemtanú, Misbel Borjas az elejétől fogva látta az egészet, azt is hallotta, mit mondott a nő a férfinek, fotót csinált a támadóról, és videót is készített a helyszínen. Amikor ezt a nő meglátta, ugyanazt a betontömböt próbálta Borjas kocsijához vágni, amivel előtte az idős férfit ütötte.

A rendőrség nem kezeli gyűlölet-bűncselekményként az esetet, egyelőre vizsgálják a nő indítékát.

Rodriguez Mexikóban él, évente kétszer látogat Los Angeles-be, hogy meglátogassa ott élő rokonait. A támadás következtében eltört az állkapcsa, az arccsontja, két bordája, és zúzódásokat szenvedett. Azt mondta, korábban soha nem érte támadás származása miatt.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)