Orbán Viktor lezáratta a fél várost egy diktátor kedvéért, aztán azon ironizált, hogy Erdogan jött a magyarhoz, nem fordítva

Nagyon nagy bulit tartott Schmidt Mária és Ungár Péter lapja, a Figyelő csütörtök este, arról, hogy hány milliárdba lehetett botlani a Várkert Bazárnál, már írtunk is. A rendezvényen beszédet mondott Orbán Viktor is, amiben – reggeli rádióbeszédéhez hasonlóan – sok újdonság nem hangzott el, csak hogy

  • fontos a nemzeti önbecsülés megteremtése;
  • a magyarok hosszú évtizedek óta önvédelemre rendezkedtek be;
  • illetve hogy kultúraváltásra van szükségünk: a vesztesek kultúrája helyett meg kell honosítanunk a győztesek kultúráját.

„Nekünk, magyaroknak ki kellene lépnünk a történelem balekjainak, balszerencsére ítélt szereplőinek ruhájából, és el kell kezdenünk győztesként viselkedni” – mondta a miniszterelnök.

„Nem mi látogattuk meg a Budán megmaradt magyar emlékeket, hanem a törökök látogatták meg Budán a megmaradt török emlékeket” – utalt Recep Tayyip Erdogan török diktátor budapesti látogatására, ami szintén a győzelem jele, annak ellenére, hogy ezt talán eddig sokan félreértettek.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)