Kegyetlen gyilkosok! Megégette, majd halálra verte kisfiát a migráns házaspár

Szörnyű hír borzolta fel a kedélyeket a franciaországi Reimsben, ahol is egy migráns házaspár kíméletlenül megkínozta 13 hónapos babáját.

A szülők nem dolgoztak, sőt az anyának még legális papírjai sem voltak, igazából azt sem tudni, hogy mikor és hogyan érkezett Franciaországba. Az apa azt mondta, hogy ő nem foglalkozott a gyerekkel, mindent a feleségére fogott.

A kisfiú alultáplált volt, mindössze a 6 kg érte el , ebből következően éheztették is, az édesanya ezt azzal magyarázta, hogy tradicionális afrikai módszerekkel és ételekkel táplálta. A házaspár számára ez sem volt elég, továbbmentek és brutális módon bántalmazták, majd meg is ölték a kisfiút. Mint utólagosan kiderült a gyermeken rengeteg sérülés volt, sőt még égési nyomokat is találtak rajta, tehát a kegyetlen szülők többször meg is gyújtották őt. A barbárok ezután sem álltak le, feltehetően egy elektromos kábellel verték agyon az ártatlan, tehetetlen fiukat.

A házaspár hívta a mentőket, mondván, hogy rosszul van a gyerekük. Kórházba vitték, de néhány óra múlva meghalt, a migránspárt letartóztatták – írja az Origo.hu a Le Figaro információira hivatkozva.

A szülőknek volt egy másik, 4 éves gyereke is, akit elvettek tőlük, mivel őt is kínozták. A kegyetlen szülőket letartóztatták.

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements