Másfélmilliárd forintnyi kedvezményt kínál az Extreme Digital az idei Black Friday-en

A Black Friday-nek köszönhetően mérföldkőhöz érkezik a magyar e-kereskedelmi piac, az idén várhatóan nagyobb forgalmat bonyolítanak le a hazai e-kereskedők novemberben, mint decemberben. Magyarország legnagyobb forgalmú online kiskereskedője[1], az Extreme Digital az idén november 16-án rendezi meg Black Friday-t, az itt megrendelt termékekhez a vevők garantáltan 5 napon belül hozzájuthatnak, ha a vállalat tizenhat üzletének valamelyikében való átvételt választják.

A magyar vásárlókat világszinten is kimagasló mértékben foglalkoztatja a Black Friday: az utóbbi két év adatai szerint a világ országai közül Dél-Afrika és az Egyesült Államok után Magyarországon keresnek rá az internetezők a legtöbb alkalommal a „Black Friday” kifejezésre a Google Trends statisztikái[2] szerint. De nem csak a vásárlók, a hazai kereskedők körében is egyre népszerűbb a fekete péntek, a GKI Digital felmérése[3] szerint tavaly a webáruházak 62 százaléka rendezett Black Friday-t, idén ez az arány akár a 80 százalékot is elérheti. Köszönhetően annak, hogy a magyar vásárlók még a környező országoknál is gyorsabban fejlődtek az online irányba, a magyar e-kereskedelem idén is 20-30 százalék körüli növekedést mutat, így elérheti akár az 500 milliárd forintot is.

A Black Friday már lenyomja a karácsonyt isEnnek tükrében nem meglepő, hogy 2018-ban várhatóan fontos mérföldkőhöz érkezik a hazai online kiskereskedelmi piac: a fekete péntek által generált extra eladásoknak köszönhetően a novemberi forgalom valószínűleg most először lesz magasabb a decemberinél: tehát a Black Friday Magyarországon elnyomja majd a karácsonyi vásárlási szezont – mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító-ügyvezetője.A fekete pénteki akciókat itthon meghonosító Extreme Digital 2018. november 16-án az ötödik alkalommal rendezi meg a Black Friday-t. Ezen a napon akár 40% százalékos árengedménnyel lehet majd vásárolni: idén az elérhető akciós termékeken összességében mintegy másfélmilliárd forintot spórolhatnak a vásárlók az eredeti listaárukhoz képest.

Garantált bolti átvétel 5 napon belül

A 2015-ös logisztikai krízis óta az itthon működő futárszolgálatok folyamatosan fejlődnek: az eNet idén januárban publikált kutatásának[4] eredményei szerint azonban még a tavalyi ünnepi szezonban is átlagosan négy napot csúsztak a kiszállításokkal. Hibrid üzleti modelljének köszönhetően az Extreme Digital hatékonyan ki tudja szolgálni azokat a fekete pénteki vásárlókat, akik az idén biztosra akarnak menni: országszerte működő tizenhat szaküzletében garantáltan átvehetők a Black Friday-es rendelések legfeljebb 5 napon belül.

A házhozszállítást előnyben részesítő vásárlók Black Friday-es rendeléseit az Extreme Digital legfeljebb 14 napon belül, nagy háztartási gépeket maximum 21 nap alatt szállítja házhoz. Ezen kívül a decembertől a cég Budapesten partnereinek tehermentesítése érdekében már saját futárszolgálatát is beveti majd a háztartási nagygépek kiszállításához.

A magyar jogszabályoknak megfelelően a fekete pénteki vásárlásokra is érvényes az online rendelések esetén előírt 14 napos elállási jog, bolti átvétel esetén pedig áruhitelre is meg lehet vásárolni az akciós termékeket, vagy akár további extra garancia, vagy töréskár biztosítási szolgáltatásokat igénybe venni.

Ezekre a termékekre vadászik a magyar a fekete pénteken

A korábbi évek statisztikái …read more

Source:: bdpst24

(Visited 1 times, 1 visits today)