A „Porsche 360+” személyi asszisztens premierje

A termék nem csak Porsche tulajdonosokhoz szól: „a Porsche egyet jelent a lenyűgöző élményekkel – az autón túl úgyszintén. Azt szeretnénk, hogy a Porsche 360+ felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg ügyfeleinket, és időt takarítson meg nekik. Célunk az egyedi igények felismerése és teljesítése,” mondta Thilo Koslowski, a Porsche Digital vezetője.

A Porsche 360+ alkalmazás az összes releváns információt egy vezérlőpanelen foglalja össze. Ez lehetővé teszi az összes kérés nyomkövetését és ellenőrzését, valamint hozzáférést biztosít az asszisztens javaslataihoz. A személyes kérések aktuális állapota mellett az ügyfelek arra is használhatják az alkalmazást, hogy üzenjenek személyes asszisztensüknek, vagy több információt küldjenek neki például egy fénykép feltöltésével.

A Porsche 360+ számos különböző kategóriában nyújt inspirációt is az ügyfeleknek, például élmények és lehetséges szolgáltatások ajánlásával, például gépjárművével kapcsolatban prémium kézi mosószolgáltatással az előnyben részesített helyszínen.

A digitális személyi asszisztens egyedileg válogatott lehetőségeket ajánl éttermek és utazási ötletek tekintetében is. Ráadásul különböző exkluzív előnyökhöz is juttathatja felhasználóját, például belépést biztosít bizonyos zártkörű klubokba a Porsche 360+ ügyfelek számára – például használhatják a repülőterek konferenciatermeit. A Porsche 360+ az iOS készülékek App Store-jából letölthető.

Az új Porsche 911: erősebb, gyorsabb és digitális

A Porsche 911 a Porsche 360+ szolgáltatás létrejöttével együtt lép nyolcadik generációjába. Az új 911 a Los Angeles-i Autószalonon ünnepelte világpremierjét, ezúttal is új mércét állítva fel exkluzív sportosság tekintetében. Félreismerhetetlen Porsche génjeivel, erőteljesebb kiállásával és 10,9 colos kijelzővel rendelkező belső terével a 911 egy időtlen műalkotás, egy modern klasszikus. Intelligens vezérlési és futóműrendszerek, valamint innovatív asszisztensek egyesítik a klasszikus farmotoros sportautók mesterien kompromisszummentes dinamizmusát a digitális világ igényeivel.

A turbófeltöltésű boxerhatos motor új generációját még tovább fejlesztették, melynek köszönhetően az S modellek minden eddiginél erősebbek: 450 lóerősek. A továbbfejlesztett befecskendezés, valamint a turbófeltöltők és a hűtésrendszer új kialakítása még tovább fokozza az erőforrás hatékonyságát. Az új asszisztens rendszerek is kiemelkednek, például a Porsche Wet üzemmód, amely nedves úton még biztonságosabb vezetést biztosít, valamint a hőkamerás Night Vision Assist éjjellátó rendszer és a kapcsolódási lehetőségek teljes köre, amelyek már a raj-intelligenciát is kihasználják. Az 911 kínálatát három digitális szolgáltatás teszi igazán teljessé: a kivételes kirándulásokat elősegítő Porsche Road Trip alkalmazás, a Porsche 360+ személyi asszisztens és az internetes alapú Porsche Impact emisszió-kalkulátor az Ön egyéni széndioxid-lábnyomának semlegesítéséhez.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)