Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb., stb., enyhén szólva eléggé megkérdőjeleződik. Sőt, egyértelmű: Mohácsi Márk, aki saját bevallása szerint megrongált egy rendőrautót (gördeszkájával letörte a tükrét), provokálta és rágalmazta a rendőröket, és Soros blogja álhírgyárhoz méltóan mindezt közzé is tette.

A 888.hu videóján az is jól látszik, hogy a Soros-blog újdonsült mártír forradalmára, Mohácsi Márk gördeszkával a kezében, szándékosan hergeli, és provokálja a rendőröket, szándékosan a rendőrautó elé áll. Majd nem sokkal később kiabál az egyik rendőrnek szemtől szemben, hogy “Gyere bazdmeg, gyere gyere!” és közben a kezében a gördeszkájával hadonászik. Amelyikkel ugye letörte a rendőrautó tükrét.Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, ez a srác volt akiből mártírt csinált a 444. A Soros-blog drámai cikkben számolt be róla, hogy egy szegény, “forradalmár” srácot, aki amúgy csak úgy letörte egy rendőrautó tükrét – amit maga is elismer – a gonosz rendőrség megbilincselte és betette a rendőrautóba, ahol elmondása szerint egyik egyenruhás fojtogatta és ütlegelte.

A”bántalmazásról” sajnos nem készült hangfelvétel, viszont arról, ahogy Mohácsi továbbra is vígan provokálja a “nagy verést” követően a vele szemben intézkedő rendőröket, arról igen. Erről a 444 megírta, hogy a mártírnak kikiáltott fiatalember hátrabilincselt kézzel!! kiszedte a zsebéből a telefonját és azzal elindította a hangfelvételt.

Életszerű nem? Azaz: először provokálta a rendőröket, majd hátrabilincselt kézzel bekapcsolta a hangfelvételt a telefonján, de csak miután össze-vissza verték és fojtogatták a rendőrök, mert akkor lett akkora mozgástere.

Az Origo talált is egy felvételt, ahol a fenti forradalmár látható, ahogy félmeztelenül táncikál másfél éve, az akkor még ellenzéki propagandatévéként üzemelő Hír TV riportere mögött, láthatóan rettegve a „diktatúra” komoly következményeitől. És hol máshol, mint a Soros-egyetem tüntetésén, Kálmán Olga műsorában.

Ne dőljünk be a liberális média hazugságaink!

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements