BIDF EXTRA március első hétvégéjén a Cinema City Aréna moziban

  • BIDF EXTRA március első hétvégéjén a Cinema City Aréna moziban azoknak, akik a kiemelkedő érdeklődés miatt nem tudtak bejutni a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál filmjeire

A BIDF, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál szervezői március első hétvégéjén (péntektől vasárnapig) EXTRA vetítéssel köszönik meg a nézőknek a kimagasló részvételt. 2019. január 28 és február 3 között 5. alkalommal rendezték meg a BIDF-et, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált a Cinema City Aréna moziban. A rendkívüli érdeklődés miatt sokan lemaradtak a BIDF néhány fontos filmjéről, ezért a fesztivál szervezői extra vetítésekkel kárpótolják a közönséget.

Talal Derki Oscar-jelölt Apákról és fiaikról című filmjével együtt 12 különleges alkotás, a Tisztogatók, Túl minden határon, A szívem apáé, América, Isten engem úgy segéljen, Ratko Mladic pere, Szülő – anyák, Putyin szemtanúi, Ez Kongó, Segélykiáltás egy kínai munkatáborból, Olvadó lelkek újra látható lesz a BIDF EXTRA vetítésein.

A kreatív dokumentumfilmek rólunk szólnak, ezért közel állnak hozzánk, a meztelen valóságot mesélik el. Szórakoztatnak, megérintenek és gondolkodóba ejtenek. Március 1-3-ig a Cinema City Aréna moziban megint lehetőség lesz a 2019-es fesztivál sokrétű, akut, akár tabutémákat is érintő filmjeit megnézni.

További információ a BIDF honlapján: http://bidf.hu/hu/bidf-2019-hu/reszletes-program/

Facebook oldalán: https://www.facebook.com/bidf.hu/ található

…read more

Source:: bdpst24

(Visited 1 times, 1 visits today)