Arbeola: Nem tudom élvezni Messi játékát

Keményen kiosztotta az FC Barcelonát és Lionel Messi a Real Madrid korábbi védője, Álvaro Arbeola. A spanyol fővárosi klub nagyköveteként tevékenykedő korábbi futballista már számolja a napokat az argentin sztár visszavonulásáig.

Nem igazán lehet pártatlansággal vádolni Álvaro Arbeolát, a Real Madrid labdarúgócsapatának egykori védőjét, ha a Barcelona szóba kerül. A 38 éves korábbi futballista az egyik spanyol televíziós műsorban szállt bele a katalán klubba és Lionel Messibe. A mondandója már-már a gyűlölködés fogalmát is kimeríti.

– Nem mondanám, hogy anti-Barcás vagyok, de mindig azt akarom, hogy veszítsenek, mert az jó a Real Madridnak. Azt akarom, hogy a holnapi edzésen is veszítsen a Barcelona –

EPA/ANDY RAIN

Arbeola 18 évesen került a Real Madrid kötelékébe, végigjárta a ranglétrát, hiszen a Real C és B csapatában is megfordult, míg 2004-ben bemutatkozhatott a felnőttek között. 2006-ban a Deportivo de La Corunába igazolt, majd a Liverpoolba, de 2009-ben visszatért Madridba. 2016-ban egy évet még lehúzott a West Ham Unitedben majd visszavonult. Jelenleg a Real nagyköveteként tevékenykedik. Arbeloa a Liverpool, a Real Madrid és a spanyol válogatott színeiben összesen 20 meccsen lépett pályára Messi ellen, aki ezeken az összecsapásokon 10 gólt szerzett.

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 1 times, 1 visits today)