Voksán Virág: Az anyaság nem egy álommeló

Voksán Virág tavaly októberben adott életet első gyermekének, Beninek. A szexi DJ-t korábban sokat bántották azzal, hogy nem való édesanyának, ő azonban úgy érzi, hogy sikerült rácáfolnia az előítéletekre. Ennek ellenére Virág nem tagadja, hogy az anyaság embert próbáló feladat.

– Szerencsére túl vagyunk a kólikás, hasfájós időszakon, Beni most már sokkal nyugodtabb baba. Igaz, délutánonként előfordul, hogy nyűgösködik, és eltart tizenöt-húsz percig, amíg álomba sírja magát, de ez már felüdülés a korábbiakhoz képest. Amikor fájt a pocija, nemegyszer előfordult, hogy nekikezdett délben, és abba sem hagyta éjszaka egy-kettőig. Nonstop sírt, a párommal eléggé kikészültünk idegileg. Megijesztett minket, aztán jött a depressziós időszak, hogy nem tudunk neki segíteni, de idővel beletörődtem. Hiába próbáltunk ki mindenféle gyógymódot horroráron, semmi nem segített, de az idő megoldotta a problémákat – mesélte Virág, akit várandóssága alatt sokan olyan sztereotípiákkal bombáztak, miszerint dögös DJ-ként nem való édesanyának. A sztármami igyekszik nem törődni a rosszindulatú megjegyzésekkel, ám mint mondja, ezekből mára egyre kevesebb van, úgy véli, hogy az anyaság pozitív irányba formálta a megítélését.

– Egyre több a női követőm, ami azt jelzi, hogy már nem csak a férfiak számára vagyok érdekes, és ez nagyon boldoggá tesz. Szuper visszaigazolás, hogy az embereket nemcsak a külsőm érdekli, hanem az is, hogy miként telnek anyaként a mindennapjaim. Nem törekszem arra, hogy tökéletes szülő legyek, hiszen ilyen nincs is, az anyaság nem egy álommeló. Amennyi szépsége van, annyi árnyoldala is. Sok feszültséggel jár, a párommal olyan helyzetekre kellett megoldást találnunk, amelyekre nem voltunk felkészülve, mégis úgy érzem, hogy a baba csak még jobban megerősítette a kapcsolatunkat – tette hozzá a 35 éves DJ, aki visszanyerte szülés előtti alakját, és amíg a kicsi alszik, már havi egy-két bulit is vállal.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)