600 ezren támogatják a Fideszt

Már több mint 600 ezren írták alá Orbán Viktor miniszterelnök bevándorlásellenes hét pontját. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint meg kell állítani a bevándorlást, és meg kell védeni a nemzetállamok jogait.

– Több mint 600 ezer támogató aláírást gyűjtött eddig a Fidesz az EP-kampányban – mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, hogy tapasztalataik szerint az aláírók értik a választás tétjét, azt, hogy Európa jövőjéről döntenek.

– Ez az az út, amely Európát sikeressé teheti, Magyarországot pedig biztonságban tarthatja, ezért folytatjuk továbbra is az aláírások gyűjtését – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs, hozzátéve, hogy programjával a Fidesz a nemzetek Európáját szeretné fölépíteni. A kommunikációs szakember elmondta, hogy különbséget kell tenni Európa mint „eszmény” és a brüsszeli vezetés között, és ezt értik is a válaszadók. Az előbbit nagy arányban támogatják, ám a brüsszeli bürokráciát kritikával illetik.

Orbán Viktor hét pontja:

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)