Hatalmas örömhír! Kisbabát vár a magyar úszósztár

Szepesi Niki elképesztő örömhírrel jelentkezett, hamarosan anyuka lesz. A sportoló terhessége alatt sem hagyott fel az úszással.

Szepesi Nikolett a hétvégén rajthoz állt az országos szenior úszóbajnokságon, ahol lapunk munkatársai észrevették, hogy áldott állapotban van. Ezt persze nem volt nehéz „kiszúrni”, hiszen a korábbi olimpikonnak szépen gömbölyödik a pocakja – írja a

A lap beszámolója szerint a Tüske uszodában rendezett versengésen Szepesi volt a sztár, és nem csupán a korábbi úszóklasszisnak, de a kismamának is szólt az érdeklődés. Niki a felkészülés és bemelegítés után szállt vízbe kedvenc számában, 200 méter háton, és nem okozott csalódást. Főként úgy, hogy leendő anyukaként, kismamaként vállalta a megmérettetést.

Szepesi a verseny után telefonon erősítette meg az örömhírt, sőt még azt is elárulta, hogy az új jövevény kisfiú lesz.

„Rendszeresen, hetente kétszer járok úszni, s ameddig csak az állapotom engedi, tovább folytatom, bár napokon belül a nyolcadik hónapba lépek” – árulta el szűkszavúan Niki, aki azt is mondta, korántsem biztos, hogy születendő gyermeke is követi a példáját, és az úszást választja, de számára nem is ez a fontos. A Kőbánya SC egykori sportolója 2010-ben hagyta abba az aktív úszást, és 2013-ban kiadott, Én a szexmániás című botrányt kavaró könyve után csendesebb vizekre evezett. Az utóbbi években úszásoktatóként dolgozott, amivel az anyaság miatt egy időre biztosan felhagy majd – számol be a Ripost.

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)