Mi történt veled? Fenn vagy az Instán? (X)

Facebook, Instagram, Snapchat és társai. Mi, magyarok évente több mint négymilliárd fotót készítünk, 90 százalékukat okostelefonnal és szűnni nem akaró vágyat érzünk arra, hogy ezeket megosszuk a közösségi médiában. Zsebre vágható készülékünk a lételemünkké vált, még a legintimebb helyzetekben is magunknál hordjuk. A szelfikészítés ma már az önkifejezés egyik legalapvetőbb módja, a technológiai fejlődés pedig már arra is képes, hogy maradéktalanul felvegye a versenyt az előlapi kamerás fényképezés növekvő igényeivel. A Huawei legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro kameraképességinek köszönhetően könnyedén a legkülönbözőbb felhasználói elvárásoknak is megfelel.

Ritkán telik el úgy nap, hogy ne lőnénk magunkról egy vagy több fotót, és nem csak saját szórakoztatásunkra teszünk így, hiszen a szelfikészítés manapság a mindennapi kommunikáció egyik legfontosabb kifejezőeszközévé vált. A túlnyomó többség az élet legfontosabb pillanatait, illetve saját vagy a családi eseményeit szereti dokumentálni, egyre többen vannak azonban, akik számára a fotózás a munka világához is kapcsolódik, így elengedhetetlen, hogy készülékük útközben, a legspontánabb pillanatokban is kiváló minőségű, utómunkát nem igénylő képeket tudjon készíteni.

A Huawei legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro a gyártó történetének legerősebb előlapi kamerájával rendelkezik, mellyel a szelfik szerelmesei észrevétlenül válhatnak profi fotósokká. A készülék 32 MP-es lencséje a Super Portrait Mode-ban a legapróbb részleteket is képes megörökíteni, így akár az arcszőrzet szálai vagy a szemek színének különféle árnyalatai is jól láthatóvá válnak. A Huawei MI HDR+ funkciónak köszönhetően az előlapi kamera több, gyors egymásutánban készített fényképet is kombinál a lehető legjobb eredmény elérése érdekében, ezzel elkerülve a túlexponált vagy hátulról megvilágított szelfik készítését. Az előlapi fotózást kevésbé kedvelők sem fognak csalódni a P30 Pro-ban, hiszen a készülék a gyártó legújabb hátlapi Leica Quad kamerarendszerét kapta, amely egy 8 MP-es telefotó-, egy 20 MP-es ultraszéles látószögű, valamint egy 40 MP-es SuperSpectrum szenzorral ellátott lencséből áll. A készülék ezenkívül ötszörös optikai, tízszeres hibrid és ötvenszeres digitális zoomképességgel bír, így a kevésbé rutinos fotósok is tűéles, részletgazdag fotókat és videókat készíthetnek fényviszonyoktól és beállítástól függetlenül. A P30 Pro RYYB szenzora és az optikai, illetve a mesterségesintelligencia-vezérelt képstabilizációs technológia biztosítja, hogy a telefon tulajdonosa a nap bármelyik szakában, bármilyen megvilágításban jó minőségű és megfelelően fényelt fotókat készíthessen. A Huawei új csúcskészüléke újraírta a mobilfotózás szabályait, ami a közösségimédia-tartalmak sokszínűségére is nagy hatást gyakorol majd.

…read more

Source:: Hir24 – Gazdaság

(Visited 1 times, 1 visits today)