Tatár Csilla: Új értelmet nyertek a szülinapok

Tatár Csilla nemsokára a harminchatodik születésnapját ünnepli, ám mint mondja, a kor egyáltalán nem érdekli. Az idő múlásával és kisfia, Milán születésével napról napra magabiztosabb lett, és úgy érzi, hogy az egy éve tartó vegetarianizmusa is jót tett neki.

Tatár Csilla szintén (Fotó: Cser Dániel)

–Hamarosan harminchat leszek, aminek tulajdonképpen örülök is, hisz végre utolértem magam. Én mindig az a típusú ember voltam, akit már tizennyolc évesen is harmincnak néztek, most pedig végre annyi vagyok, amennyinek látszom – legalábbis szerintem. Mióta anya vagyok, azóta a születésnapok is teljesen új értelmet nyertek, úgy érzem, hogy ez a nap valahogy Miláné is. Imádja ugyanis a bulikat, a tortákat, a meglepetéseket, ha elmegyünk valahova a családdal, azt mindig ő élvezi a legjobban – kezdte a Fitbalance-on Tatár Csilla, aki a női zónában motivációs előadást is tartott, az önfejlesztés és az egészséges életmód mindig is közel állt hozzá.

–Szülés után a legkevésbé sem érdekelt, hogy milyen a testem, ebben a kérdésben szerettem volna egy picit minden nőt képviselni. Az volt a fontos, hogy Milánt tudjam szoptatni, és hogy olyan ételeket fogyasszak, amitől nem fáj a hasa. A legutolsó dolog amire gondoltam, az a külsőm – fejtette ki Csilla, aki közel egy éve lett vegetáriánus, tapasztalatait pedig a Lokállal is megosztotta.

–Burján Szafival készítettem egy riportot, a forgatás után pedig nagyon sokat beszélgettünk. Mesélt arról, hogy ő jó ideje nem eszik húst, mégis nagyon jól érzi magát a bőrében, s neki köszönhetően arra az elhatározásra jutottam, hogy én is kipróbálom. Néhány hétig csak tengeri herkentyűket ettem, nem is hiányzott más, végül így maradtam, pedig régen sok felvágottat, kolbászt, husit fogyasztottam. Időközben csatlakoztam olyan csoportokhoz, ahol húsmentesen étkező emberek osztanak meg egymás között recepteket, és nyilván abban a közegben belefutottam egy-egy olyan cikkbe, fotóba, videóba, ami csak még inkább megerősített a döntésemben. Érzékenyebb és fogékonyabb lettem az ilyen témákra. Ettől függetlenül otthon például ugyanúgy főzök, csak a saját étkezésem gondoltam újra – tette hozzá a műsorvezető.

Kapcsolódó cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)