Kovács Katalin: A lányaim kapcsolata egy csoda

Kovács Katalin január óta már két kislány büszke édesanyja. Bár Luca teljesen odavan a kis Júliáért, eleinte adódtak nehézségek amiatt, hogy már nemcsak ő a család szeme fénye.

fotó: Facebook

– Hihetetlen boldogság uralja a családunkat Júlia érkezése óta. Két gyermekkel lett teljes az életünk. Bár voltak és vannak nehézségek, Ádám mindenben a segítségemre van – kezdte a Lokálnak Kovács Katalin, aki januárban adott életet második kislányának. A kajakos és férje már régóta szerette volna megajándékozni a négyéves Lucát egy kistestvérrel, és egy év próbálkozás után ez sikerült is. A házaspár két lánya pedig már most rajong egymásért.

– Luca amint hazaér, szalad oda a húgához és puszilgatja, simogatja. Nagyon jó érzés látni, hogy ennyire szeretik egymást, a kettőjük kapcsolata egy csoda számunkra. A lányunk már régóta szeretett volna egy kistestvért, és külön öröm számára, hogy egy hugicát kapott – áradozott a 43 éves olimpiai bajnok. A testvéri szeretet ellenére Kati nagyobbik lánya eleinte nehezen viselte, hogy osztoznia kell anyukáján és apukáján.

– Mondhatni kettészakadt a családunk. Én most az időm nagy részét Júliával töltöm, ezért Ádám inkább Lucával van többet, aki az első hetekben elég nehezen viselte, hogy osztoznia kell a szülein, és ennek hangot is adott. Azóta tudatosan figyelünk arra, hogy esténként együtt legyen a család. Már a várandósságom alatt sokat beszélgettünk erről, de ez csak akkor tudatosult benne, mikor megérkezett Júlia. Nekem is bele kell még szoknom a kétgyermekes családi létbe. Teljesen máshogy élem meg ezt az anyaságot. Az első gyermekünk születése után fél évvel már készültem a kajakversenyekre, most viszont csak a családomra koncentrálok, és semmire nem cserélném le ezt az időszakot.

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)