Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a kilencvenes években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat posztereivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra. A Lokál összeállításából kiderül, mi történt velük azóta, és hogy néznek ki ma.

Brian Littrell – A Backstreet Boys oszlopos tagja, 18 évesen kezdett zenélni. Sokan nem tudták, de minden egyes koncert alatt az életét kockáztatta a színpadon. Brian ugyanis lyukas szívvel született. A zenész kétszer is lemondta az életmentő operációt, mert túl sok koncertet kellett volna kihagyjon, végül 2006-ban elvégezték a műtétet. Betegágya mellett imádott felesége, Leighanne és fia, Baylee Thomas vigyázott rá. Párjával híresen jó házasságuk van.

Nick Carter – Nick volt a Backstreet Boys szépfiúja, akiért bomlottak a nők. Híres barátnői között volt Paris Hilton és Ashlee Simpson. 2014-ben vette el Lauren Kittet, egy közös fiuk született, Odin, tavaly várták volna második gyermeküket, akit sajnos elveszített a pár. Idén májusban azonban bejelentették, hogy ismét babát várnak. Nicknek korábban súlyos drog- és alkoholproblémái voltak, ám felesége és a terápiák segítségével ma már állítólag tiszta.

Howie Dorough – Howie 2007-ben elvette Leigh Boniello webdizájnert és producert, akitől később egy kisfia született. A pár 2000-ben találkozott először, a közös munka hozta őket össze, és azóta is oda vannak egymásért. Howie egyébként mindig is zenésznek készült, állítólag már háromévesen imádott énekelni és táncolni.

A. J. McLean – Nyolcévesen kapta első filmszerepét, 1993-ban pedig máris világsztár lett a Backstreet Boysszal. A 2000-es évek elején McLean kitalált magának egy titkos alteregót Johnny No Name-et, így többször fellépett egyedül is. Saját bevallása szerint „másik énje” sokkal vadabb, mint akit a fiúbanda énekeseként megismerhettünk. Feleségét, Rochelle Karidist kétszer vette feleségül, második esküvőjük idén márciusban volt. Két gyermekük van, Ava és Lyric Dean.

Kevin Richardson – Kevin szintén példaértékű életet él, feleségével a táncos-színésznő Kristin Willitsszel a Backstreet Boys megalakulása előtt nem sokkal találkoztak. Hiába a hírnév és a rengeteg rajongó, Kevin hét évvel később elvette szerelmét. Kristin egészségügyi problémái miatt mindkét gyermekükért rengeteget küzdöttek, végül 2007-ben megszületett első fiuk, Mason, majd 2013-ban Maxwell. Kevin egyébként Brian Littrell unokatestvére, akivel remek viszonyt ápolnak.

<div data-ids="856872,856869,856871,856867,856876" data-link="file" …read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)