Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vaszi–nyári kol­lek­ci­ó­ját. A fran­cia fő­vá­ros­ban lehetett megtekinteni elő­ször a Na­nushka női és férfivo­nalát, amely a jövő év első fe­lé­ben kerül az üz­le­tekbe.

A Nanushka „Come As You Are” nevet viselő 2020-as tavaszi–nyári kollekciója az igazi bohém, minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó, szabad lelket testesíti meg. Továbbra is a könnyed, nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran felhasznál egyedi, merész részleteket. Mindez egy olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit, tökéletlenségeit. Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön.

A mai értékek alapján újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka-darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retró kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalitást szem előtt tartva újultak meg.

Az évszak új színei, a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka-nőhöz és -férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.

A világsztárok is imádják
A magyar márka az elmúlt években bejutott a divatvilág elitjébe, ezt bizonyítja, hogy Sándor Szandra ruháit a világsztárok is imádják. Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski és Jennifer Lawrence is viselt már Nanushkát, de Katy Perry és Hailey Bieber ugyancsak nagyon szereti ezeket a letisztult darabokat.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)