Visszatér a Barcába a bűnbánó Neymar

A spanyol Sport című lap értesülései szerint, szóban már meg is egyezett a Barcelona vezérkarával Neymar, és kétéves párizsi kitérő után visszatér a katalán bajnokcsapathoz.

A brazil labdarúgócsillag 2017-ben írt alá a francia Paris Saint-Germainhez, potom 222 millió eurós (72 milliárd forint) rekordösszegért. A szó szerint szürke francia hétköznapok – vagyis a sikertelenség a nemzetközi porondon – azonban nem tettek jót Neymar idegeinek. Ráadásul a klub dúsgazdag katari tulajdonosa Nasser Al-Khelaifi, a France Footballnak azt nyilatkozta, hogy a játékosoknak nagyobb felelősséget kell vállalniuk, és akinek ez nem tetszik, az távozhat. A 27 éves csatár meg is fogadta a tanácsot, és állítólag szóban megegyezett Josep Maria Bartomeu-val, a katalán csapat elnökével, és öt évre szerződik régi-új klubjához.

A Barca és a PSG hivatalosan még nem egyezett meg, de jelenleg a bokasérüléssel bajlódó Neymar a visszatérését megerősítő üzenetet küldött több volt csapattársának. Mindenesetre a katalánok szerényebb kondíciókkal – a felére csökken így sem kevés fizetése – veszik vissza a tékozló brazilt, aki a kevesebb pénz mellett abba is beleegyezett, hogy visszavonja a Barcelona ellen kezdeményezett pert, és hivatalosan is bejelenti, hogy ő döntött a visszatérés mellett.

A Barca és Neymar szándékai egyértelműek, de a PSG szándékai még nem ismeretesek. De ha létrejön az üzlet, csodacsatársora lesz a katalánoknak, hiszen a franciák világbajnoka, Antione Griezmann is Barcelonába tart.

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 1 times, 1 visits today)