Wimbledon oldalnézetben

Nem csak a tenisz vonzza az embereket Wimbledonba. Más érdekességeket is szemügyre vehet a figyelmes érdeklődő. Legalábbis, mi azokból a fotókból szemezgettünk, amelyek nem kimondottan szorosan kapcsolódnak a játékhoz.

Az aprócska barázdabillegető udvariasan a pálya szélén sétált, mit sem törődve azzal, hogy Rafael Nadal éppen Jo-Wilfried Tsongát ütötte el a továbbjutástól a harmadik fordulóban.

Nem csak Karolina Pliskova szervája, de a combjára és felkarjára tetovált motívumok is figyelmet követeltek. Persze tetkó nélkül is jól mutat a cseh teniszező.

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Ki hinné, hogy ilyen komoly érzelmeket képes kiváltani a játék a brit képviselőház elnökéből, John Bercow-ból. Az alsóház renitens képviselői sem képesek kihozni a sodrából ennyire.

Meghan Markle sussexi hercegné (balra) a királyi család tagjához méltó nyugalommal nézte barátnője, Serena Williams a szlovén Kaja Juvan elleni győztes meccsét.

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Kívül tágasabb, de kevésbé kényelmes, a nem annyira tehetős szurkolók a pálya szomszédságában kivetítőkön figyelik a benti eseményeket.

EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Nem csak az ascoti derbin vannak csodálatos kalapköltemények. Wimbledonban természetesen a labdás fejfedő hódít.

EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Talpig fűben: a rajongó talán így akart gyanútlanul a pálya közelébe furakodni. Azért nem sikerült tökéletesre az álcázás.

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 1 times, 1 visits today)