Készülj okosan az iskolára vagy a munkára! 

Közeledik a szeptember 1-je, a gyerekek visszaülnek az iskolapadba, a szülők pedig újra „beköltöznek” a munkahelyükre. Igen ám, de a kinőtt ruhák pótlása és az új sportszerek, iskolaszerek beszerzése nem kifejezetten pénztárcakímélő műfaj. Arról nem is beszélve, hogy a szülőknek is szükségük lehet egy-egy új munkahelyi öltözetre. Magyarország legnagyobb outlet-központja idén is divattippekkel és az ősz legjobb alapdarabjaival szeretné megkönnyíteni a tanévkezdéssel járó döntéseket.

Az iskolakezdés nem olcsó mulatság, a beszerzendő ruhák és eszközök száma évről évre, egyre végeláthatatlanabb. A családi kasszát megterhelő költségek csökkentésére nyújthat megoldást a Premier Outlet, ahol nemcsak a gyerekek, hanem a saját ruhatárunkat is felpezsdíthetjük és még időt is spórolunk, hiszen minden egy helyen található (például a kötelező irodalmat is beszerezhetjük).

Segítségül összegyűjtöttünk pár alapdarabot, amire biztosan szükségetek lesz szeptembertől.

A legfontosabb a kényelem – a mindent elnyelő divatos hátizsákok

Alapszabály az iskolatáskák, hátizsákok esetében, hogy ne csak mutatósak, színesek és „sokzsebesek”, hanem kényelmesek is legyenek. Érdemes tehát könnyű anyagú, hátul kipárnázott, szélesebb vállpánttal készített iskolatáskát választani a kisdiákoknak. Természetesen a szülőknek sem kell lemondaniuk a praktikus hátizsákokról, hiszen a hátizsák divatja 2019-ben a fénykorát éli. Az anyukák és apukák is kedvükre válogathatnak az elegánsabb és a sportosabb darabok között is, hogy legyen hová elpakolni a laptopot vagy az esernyőt.

Tuti tipp, hogy a nyári ruhánk is minél tovább elöl maradhasson

Az egyik legpraktikusabb ruhadarab az átmeneti időjárásban a harisnya, hiszen segítségével a nyári ruháinkat, szoknyáinkat sem kell egyből a szekrény mélyére pakolnunk. Idén az állatminták uralják a trendeket: ha kicsit extrább, például leopárd- vagy párducmintás harisnyát választasz, biztosan kitűnsz majd a szürke hétköznapokból.

Őszi cipők a rohanós hétköznapokra

Az ősszel felpörgő hétköznapokra tökéletes választás lehet a mokaszin, ami csinos szettekkel kombinálható, de a lazább, farmeres viselethez is passzol. Idén ősszel a púderszínű cipők és az örök klasszikus fekete mellett megjelennek az élénkebb, pink lábbelik is. Ezekkel bátran feldobhatjátok ruhatáratok alapdarabjait.

Az őszi hétköznapokra a gyerekeknek pedig már zártabb, vízálló, egyben strapabíró cipőt javaslunk választani. Nekik lehet a legideálisabb egy divatosabb, színesebb sportcipő, ami akár az iskolatáskájukkal is harmonizálhat.

Örök őszi páros: a farmer-pulcsi

Idén a legmenőbb megoldás a kantáros farmernadrág egy garbóval kombinálva. A rohanós hétköznapokon biztosan imádni fogod és mindennek a tetejében te lehetsz a legcoolabb anyuka az iskolában. 😊 A korábbi évek nagy kedvence az oversize pulcsi és a farmer párosa sem szorul háttérbe, sőt, ha kicsit felhajtjátok a nadrágotok alját, még vagányabbak lehettek.

Elegáns stílus sportcipővel

Ma már senki nem kapja fel arra a fejét, ha egy csinosabb blézert és szoknyát edzőcipővel kombinálunk. Sőt már külön neve is van a trendnek: ez bizony az athleisure irányzat, ami az athletic (sportos) és a leisure (kényelem) …read more

Source:: bdpst24

(Visited 1 times, 1 visits today)