Palik László: Kezdek ciki lenni a fiaimnak

Palik László és gyerekei között nagyon szoros apa-fiai kapcsolat van. Vilmos és Vince nemrég beléptek abba a korba, mikor már kezdenek a szüleik cikik lenni számukra. A műsorvezető és felesége, Marsi Anikó azonban jól kezelik a helyzetet, sőt élvezik, hogy több idejük jut egymásra.

Palik László, Fuss Család sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Palik László tavalyi, meglepetésszerű visszatérése a TV2 Exatlon Hungary műsorvezetőjeként, hatalmas sikert aratott. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a csatorna új, Fuss, család, fuss! extrémsport-realityjének is ő lesz a házigazdája. – Dominika után másfél hétig hagyott pihenni a TV2, aztán jött az újabb felkérés – kezdte a Lokálnak viccelődve Palik.

– Tíz éve azért vonultam vissza, mert már nem éreztem azt a fajta lelkesedést a munkám iránt, amit kellett volna. Most viszont visszatért. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy imádom azt a hangulatot, ami itt a csatornánál körbevesz – mondta az 58 éves műsorvezető, akinek nincsenek konkrét tervei a jövőt illetően, helyette kiélvezi, hogy újra a kamerák előtt dolgozhat.

– Ameddig kíváncsiak rám a nézők, szívesen tévézem, a jövővel pedig nem foglalkozom. A feleségemmel nem tervezünk már nagyon előre, örülünk annak ami van. Most carpe diem van – tette hozzá Palik, akinek a 13 éves Vilmossal és a 10 éves Vincével nagyon szoros a kapcsolata, bár a kamaszkor náluk is egyre jobban érzékelhető.

– Nagy összhang van közöttünk, de érzem, hogy a feleségemmel kezdünk cikik lenni számukra. Nem ölelhetjük már meg őket akárhol és akárhogyan. Beléptek a kamaszkorba, és elkezdődött az az időszak, mikor már egyre inkább szeretnének maguk lenni, és egyedül megoldani a dolgaikat. Engem és Anikót ez cseppet sem zavar, így legalább több időnk jut egymásra.

fotó: Instagram

fotó: Instagram

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)