Berki visszavágott Puzsérnak

Az október 13-i önkormányzati választás közeledtével egyre gyorsabban száguld az ellenzéki roncsderbi. Ezúttal Puzsér Róbert kritizálta Berki Krisztiánt, aki nem hagyta magát, és visszavágott a humoristának.

Puzsér szemét nagyon szúrta, hogy Berki nagyjából két hét leforgása alatt több aláírást szedett össze, mint a kritikus január óta. A Ripost felidézte, hogy Puzsér a héten azt követelte, hogy kettőzött alapossággal” vizsgálják meg Berki ajánlásait, mert szerinte azokat csak adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg – írja a Ripost.

MTI/Máthé Zoltán

Berki a vádakra reagálva az Instagramján vágott vissza, ahol Puzsért a leendő udvari bolondjának nevezte.

Azt állítja, hogy mindössze egy helyen voltam kampányolni! Ezzel szemben az igazság az, hogy 16 napon keresztül jómagam, a feleségem, sőt az apósom is és több családtagom valamint a modell-hadseregem naponta nyolc helyszínen bombázta a lakosokat azért, hogy az ajánlásukat megkapjuk. Őrjöngő úr stábját összesen két helyen láttuk; a Moszkva téren, ahol ő nem volt ott, és egy lélek sem ment oda a standjához, illetve az Örs vezér terén, ahol szintén a nulla érdeklődés miatt hamar lefaroltak a helyszínről. Le is fotóztam, ahogy elsunnyognak – írta Berki.

Az izomceleb korábban vitára hívta riválisait (Tarlós István főpolgármester mellett a többi cirkuszi bohócot, Puzsér Róbertet és Karácsony Gergelyt is), mint mondta „ha lesz vita, én ott leszek, hiszen a Forma–1 sincs Ferrari nélkül, vita sincs Berki nélkül”.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)