A legjobb hétvégi programok a Balaton Pikniktől a fővárosi koncertekig – szeptember 12-15.

hétvégi program

Csodálatosan szép napsütéses hétvégének ígérkezik a mostani, érdemes kihasználni a vénasszonyok nyarát, és részt venni a szabadtéri programokon, amíg még lehet, lássuk melyek a legizgalmasabb események a fővároson innen és túl!

Szeptember 12., csütörtök

VIII. VEGAN FOOD FEST – szeptember 12-15.

Találkozzunk immár nyolcadik alkalommal Magyarország első, tisztán növényi gasztrofesztiválján, a Vegan Food Festen, ahol négy napon keresztül élvezhetitek a növényi ételekkel járó ízkavalkádot. Kóstolnád hazai és határon túli ételkülönlegességek növényi alternatíváit? Lehűtenéd magad egy tejmentes fagyival? Nem tudod elképzelni, milyen egy vegán hamburger vagy hotdog? Szereted a tápláló, nyers ételeket és a superfoodokat? Megkóstolnád pár magyaros fogás vegán változatát? Bűntudatmentes édességre fáj a fogad? Igen? Akkor a VIII. Vegan Food Festen a helyed! Szeptember 12. és 15. között vegán és vegánbarát éttermek, cukrászdák, street foodosok várnak Rád, hogy neked egyéb dolgod ne legyen, csak élvezkedni a gasztroforgatagban.

Marketing Summit & Influencer Festival

A Magyar Marketing Szövetség az idei évben új helyszínen, az Erzsébet téri Akvárium Klubban, új időpontban, szeptember 12-én rendezi meg a marketingszakma első számú konferenciáját, a Marketing Summit Hungary-t. Másnap, szeptember 13-án az influencerek és az influencer marketing iránt érdeklődők szakmai fesztiválja, az Influencer Festival kerül megszervezésre a Positive Adamsky által.

Térey János: Nagy tervekkel jöttem Rosmersholmba – könyvbemutató

Rosmersholm: nagy tervek, nagy álmok, elveszített hitek, elvesztegetett lehetőségek otthonos helyszíne. A polgári világrend alkonya, a szabadságvágy és a reményvesztett boldogságkeresés metaforája Henrik Ibsen drámájából átfogalmazva jelenkorunkba.

Szeptember 13., péntek

World Urban Games Budapest 2019

A legelső World Urban Games Budapesten 2019. szeptember 13-15. között! SAVE THE DATE ! Hogy mi is a World Urban Games? AZ UTCAI SPORTOK LEGNAGYOBB VILÁGVERSENYE! A RENDEZVÉNY INGYENES! HELYSZÍN: Régi Nagyvásártelep, ami pár száz méterre van a Budapest Parktól. Az ingyenes belépéshez csak egy egyszeri regisztrációra van szükséged ITT!

Balaton Piknik 2019

Szeptember 13-án és 14-én, az egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínen, a Balatonboglári Gömbkilátónál olyan világsztárokkal várunk titeket, mint a Morcheeba, Roisín Murphy, Gilles Peterson, Nicola Conte, a Nubiyan Twist, Bebel Gilberto, vagy José González.

hétvégi program

Irie Maffia Baby Boom, vendég: The Bluebay Foxes – Budapest Park

Jó ideig az utolsó Irie Maffia buli az országban! Gyertek el szeptember 13-án a Budapest Parkba, ahol Sena és az akkor már nyolcadikhónapos pocaklakóját is láthatjátok a színpadon. Sőt, igazi babyboom lesz a zenekarban, ugyanis Busa Pista is gyermekáldás elé néz. Szóval egy eddig még soha nem látott, nagyszabású babaváró buli, mielőtt a zenekar hosszabb pihenőre vonul – rengessük meg idén utoljára az Irie Maffiával a Parkot és igyunk egy utolsó Hajnali kört a csemeték egészségére!

hétvégi program

Szeptember 14., szombat

Denis Côté a CineFesten!

A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál idei zsűrielnöke a Locarnói Filmfesztiválon egy Arany- és két Ezüst Leopárd-díjat nyert, világhírű Denis Côté. Az elismert művész filmjeiből a fesztivál a Kitekintő szekcióban retrospektív …read more

Source:: Funzine

(Visited 1 times, 1 visits today)