Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős sportlehetőség. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a mini hot rodok, ám ahogy a mondás tartja: „kicsi a bors, de erős”.

A járgányokról egyébként azt kell tudni, hogy 150–210 centiig bárki kényelmesen elfér bennük, és már az első gázfröccsnél garantáltan hatalmas mosolyt csalnak az arcunkra. A kocsi méreteiből adódóan az első méterek után olyasfajta érzést nyújt, mint amit Wayne Szalinski gyerekei érezhettek a Drágám, a kölykök összementek! című filmben az első zsugorítás után. Ám ez egyáltalán nem hátrány! A forgalomba kiérve fürgének érezhetjük magunkat, a délutáni csúcsban pedig úgy vonulhatunk csapatostól barátainkkal a forgalomtól beállt körúton, mintha egy teljesen más dimenzióban közlekednénk.

A mini hot rodok maximum 90 km/h sebesség elérésére képesek, ám ehhez olyan gyorsulás párosul, amivel az adrenalinfüggők boldogsága is garantált. A gépek automata váltósak, tehát csak a féket és a gázt kell kezelni, utóbbival pedig ha nem bánunk óvatosan, akár driftelésbe is átcsaphat az örömvezetés.

Tökéletes választás ez akár csapatépítésre, akár bármilyen csoportos ünneplésre, hiszen biztosan összekovácsolja a társaságot, na meg a versenyszellem lángjait sem hagyja kihunyni, gyerekkorunk gokartos élményeivel párosulva.

További hasznos információkat és a bérléssel kapcsolatos tudnivalókat a meglepkek.hu oldalán talál.

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements