Hivatalos képeken a OnePlus 7T

OnePlus 7T

A OnePlus úgy tűnik, kezd kicsit türelmetlen lenni és alig várják, hogy hivatalosan is leleplezhessék két új készüléküket, a 7T és 7T Pro okostelefonokat. Most a 7T-ről, vagyis ha egészen pontosak akarunk lenni, a 7T hátlapjáról osztottak meg képeket.

A hírek is arról szóltak, hogy a normál kiadás fog többet fejlődni az idei T-modellek közül. Az új képek pedig megerősítik ezen pletykákat. Három hátlapi kamerát kapunk, melyek 17, 26 és 51 milliméteres fókusztávolságnak megfelelő látószöget zárhatnak be. Ezek szerint lesz egy telefotó, egy normál és egy ultra nagy-látószögű szenzor. A OnePlus 7 Pro matt kék üveg hátlapját is megkapja a 7T a képek alapján.

Hiába az üveg hátlap, vezetékmentes töltést valószínűleg továbbra sem fognak kapni a OnePlus készülékei idén. Ami még fontos különbség lesz, hogy a 7T is megkapja a 90 Hz-es képernyőt, valamint a kicsivel erősebb Qualcomm Snapdragon 855-öt építik be a hátlap alá.

Hivatalosan szeptember 26-án történik meg a leleplezés, addig még megoszthat velünk pár érdekességet a OnePlus. Ti szeretitek a kínai gyártó készülékeit?

The post Hivatalos képeken a OnePlus 7T appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements