Kiss Norbert képviseli Magyarországot az első FIA Motorsport Játékokon

A magyar válogatott összeállításának hivatalos bejelentésekor a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, Oláh Gyárfás elmondta: az FIA eddigi adatai szerint a túraautó kategóriában 20 versenyző jelentkezett mostanáig. Az MNASZ a hazai pályázók közül Kiss Norbertet választotta. Kiss Norbert a Team Unicorse csapat versenyzőjeként lesz tagja a magyar válogatottnak, egy Alfa Romeo Giulietta TCR-rel indul.

“Köszönöm a bizalmat az MNASZ-nek, büszkén képviselem Magyarországot, és örülök, hogy újra túraautóba ülhetek. Utoljára nagyjából négy éve mentem túraautóval, még az ETCC-ben. A csapattal ismerjük egymást, értünk el jó eredményeket, most is ez a cél. Minden aktuális fejlesztés megvan az autóhoz, ami ugyanaz, mint a WTCR-ben futó modellek. Itthon is fogunk tesztelni az autóval, hogy minél előrébb végezzünk a versenyben” – mondta a tájékoztatón Kiss Norbert.

A FIA Motorsport Games október 31-én egy városi parádéval kezdődik Rómában. November elsején, pénteken már az egyes kategóriák szabadedzései következnek, az időmérőket, valamint a versenyeket szombaton és vasárnap rendezik.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements