Orbán Viktor meglátogatta Rómában a titkos szexpartik legnagyobb szakértőjét

A magyar miniszterelnök a magyar történelem legfülledtebb önkormányzati kampánya alatt is szorított időt arra, hogy csütörtökön Rómában meglátogassa régi szövetségesét, Silvio Berlusconit. És ha valaki, hát a volt olasz miniszterelnök sokat tudna mesélni arról, milyen az, ha egy politikus szexbotrányba keveredik.

Orbán Viktor miniszterelnök beszélget Silvio Berlusconival a Palazzo GraziolibanFotó: Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Berlusconi olasz miniszterelnökként római, milánói és más olaszországi rezidenciáin szexpartikat rendezett több tucatnyi fiatal nővel, akiknek fizetett a szolgáltatásaikért. A lányok többségét Gianpaolo Tarantini és társai szervezték be a partikra. Közöttük volt a marokkói származású Karima El Mahroug, más nevén Szívtipró Ruby, aki a partik idején még 18 sem volt.

Az unga-bunga partik miatt 2011-ben vádat is emeltek Berlusconi ellen kiskorúval folytatott, üzletszerű szexuális viszony és a hatalmával való visszaélés miatt. Silvio Berlusconi védelme azt hangoztatta, hogy a nők szabad akaratukból vettek részt a partikon, az ügyészség szerint azonban szervezett prostitúcióról volt szó. Később felmentették.

Később azért emeltek vádat ellene, mert a perben a tanúkat is le akarta fizetni. A perek miatt Berlusconi külön levelet írt a partikra rendelt nőknek, hogy nem tudja tovább eltartani őket. Az olasz ügyészség számításai szerint a volt olasz kormányfő 2009 és 2013 között 2 millió eurót (több mint 600 millió forintot) költött azokra a lányokra, akik rendszeresen látogatták Silvio Berlusconinak a Milánó közeli Arcoréban levő villájában rendezett partikat. Idén meghalt az egyik nő, aki tanúskodott az ügyben, Imane Fadil szervezetében radioaktív anyagot találtak.

A Berlusconi szexpartijain készült fényképekről akkoriban még Orbán Viktor is beszélt az egyik videójában:

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements