„Még senki sem járatott le így, ezért meg fogsz dögleni”

Az ATV hétfő esti műsora, a Jakupcsek Plusz első vendége az a nő volt, akit néhány hete Bujákon brutálisan összevert exe. Orosz Bernadett novemberben, Facebookon tette közzé a képeket, melyeken a támadás után, szinte felismerhetetlenül összeverve látható. Az Indexnek akkor azt nyilatkozta, ugyan az ügyben eljáró nyomozó is arról beszélt a kihallgatás után, hogy „ennyire brutális támadást nő ellen még nem követtek el”, támadóját mégis elengedték. Később – miután az eset óriási médianyilvánosságot kapott – végül csak elrendelték a távoltartást a férfi ellen.

A mai adásban Orosz Bernadett részletesen elmesélte a saját nézőpontjából, hogy mi történt aznap éjjel, a korábbi bántalmazások során, és azt megelőzően.

A nő szerint volt barátjának, az egykori katonának kettős személyisége volt, és azzal lopta magát a bizalmába, hogy nagyon jól bánt a gyerekeivel. Befonta a kislánya haját, és fiával is igazi apapótlóként bánt. A másik arca viszont egészen más volt.

Ahogy arról korábban is beszélt, az első bántalmazás idén júniusban történt. Most elmondta, ez egy nagyobb születésnapi-névnapi ünneplés volt, ahol exe sokat ivott. Egy veszekedést követően távozni akart, de a férfi a mögötte lévő betonfalba verte a fejét. Amikor menekülni akart, leütötte, miután a nő felállt, még egyszer lütötte. Jakupcsek kérdésére, hogy mégis hogy lehet, hogy senki nem kelt a védelmére, azt mondta, az egész borzasztó gyorsan történt, és ő csak annyit tudott kiáltani neki: ‘normális vagy? Meg fogsz ölni”. Amikor a társaság többi tagja odaért, megpróbálták megállítani, de feljelentést senki sem tett.

Ezután Bernadett szakítani akart, de a férfi ezt nem tudta elfogadni. Munkahelyén zaklatta, üzenetekkel bombázta, azt ígérte, feleségül veszi, és gyereket is szeretne tőle. Később az áldozat tudomást szerzett róla, hogy a férfinak új barátnője van, ezek után mindenhol letiltotta. A leszerelt katonának azonban volt kulcsa a lakásához, és Bernadett – elmondása szerint – egy nap arra kelt hajnali fél ötkor, hogy a férfi felkapcsolja a lámpát a hálószobájában, kérdőre vonja, majd ránézésre nyugodtan távozik. Még a kulcsát is visszaadta.

Ezután nem sokkal kopogtak. A férfi volt az, akit Bernadett közönye felbosszantott. “Nem voltam kedves” – mondta a nő. Nem sokkal ezután a férfi ütni kezdte. Többször felpofozta, kivette a kulcsot a zárból, de a nő nem akart túl nagy zajt csapni a gyerekei miatt.

A végül a Facebookra is kiposztolt támadás egy panzióban történt. A nő jóval korábban megígérte a férfinak, hogy elkíséri egy vacsorára, ahol korábbi katonatársaival vettek részt. Viszonylag korán távozni szeretett volna, de látta, hogy ez a férfinak nem tetszik. Felment a szobájába, lefeküdt aludni, majd 20 perccel később arra ébredt, hogy a férfi az ágya szélén ül. Azzal vádolta, hogy van valakije, de időt sem hagyott neki a válaszra, eldobta a nő telefonját, majd ököllel ütött a homlokára. Azt mondta,

még senki sem járatta így le a katonatársai előtt, mint ő, ezért megdöglik.

Bernadett a telefonjáért nyúlt, de esélye sem volt elérni, a férfi ütött.

Jakupcsek kérdésére, hogy hogy lehet, hogy kiabálását senki sem hallotta, azt felelte, “pár kiabálás után megfékezett. Nem kiabálhattam”.

<img src="https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–rsqmpPc3–/c_limit,w_1160/7O4051cb3nKO132mms.jpeg" srcset="https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–QlqhBCSq–/w_290/7O4051cb3nKO132mms.jpeg 290w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–6TR12Z_y–/w_330/7O4051cb3nKO132mms.jpeg 330w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–aNQhAqpd–/w_748/7O4051cb3nKO132mms.jpeg 748w, …read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements