Csúnyán leszólták Sándor Orsit

😄

Sándor Orsiról tudjuk, hogy mindene a sport a család és a gyerekei mellett. A műsorvezető pedig azt is elárulta, hogy nem volt neki egyszerű a kezdet, még tornatanára is azt mondta neki, hogy béna.

“Képzeljétek, amikor 18 évesen felvételiztem az ELTE Testnevelés-biológia tanári szakára, atlétikából ügyes voltam, de soha életemben nem tornáztam. Még egy szabályos hátrabukfencet sem tudtam kivitelezni. Nyolc hónapom volt rá, hogy megtanuljam a szertorna gyakorlatsort talajon, gerendán és a szekrényugrást, miközben érettségiztem és a biosz felvételire is készültem. Az akkori tornatanárom azt mondta, hogy annyira béna vagyok, hogy meg se próbáljam 😂 Sikerült . Nekem a sport nemcsak kitartást adott, de hitet is, hogy bármire képes vagyok, amit nagyon akarok!” – írta Sándor Orsi, akinek kitartásának köszönhetően tényleg mindenre képes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Képzeljétek, amikor 18 évesen felvételiztem az ELTE Testnevelés-biológia tanári szakára, atlétikából ügyes voltam, de soha életemben nem tornáztam. Még egy szabályos hátrabukfencet sem tudtam kivitelezni. 😄 Nyolc hónapom volt rá, hogy megtanuljam a szertorna gyakorlatsort talajon, gerendán és a szekrényugrást, miközben érettségiztem és a biosz felvételire is készültem. Az akkori tornatanárom azt mondta, hogy annyira béna vagyok, hogy meg se próbáljam 😂 Sikerült . Nekem a sport nemcsak kitartást adott, de hitet is, hogy bármire képes vagyok, amit nagyon akarok! 🙏 Neked mit jelent a sport? #sport #kitartás #hit #szeretem #azútacél #foto @sugar_kinga_photo #dress @underarmour_hu #torna #diploma #azéntörténetem #higgymagadban #mindenlehetséges #underarmour #mozgás #szabadság #szabadidősport #sportazéletem #sportamunkám

Sándor Orsi (@sandor_orsi) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2019, időpont: 7:07 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Sándor Orsi/Instagram)

…read more

Source:: Well&Fit

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements