Csempésszük bele az év színét az outfitünkbe!

A tisztaság, a végtelen vizek, a szabad égbolt idézte nyugodtság árad a Classic Blue színből. Ebben a színben több mondanivaló van, mint csupán egy vezérfonal, amely megmutatja milyen árnyalatú pulóvert vegyük le a polcról. Felidézi bennünk mindazt, amiért napjainkban érdemes küzdeni és amit nem szabad veszni hagyni.

Válasszunk hát idén egy-két vibrálóan kék ruhadarabot! A Pantone által választott év színe, a klasszikus kék rendkívül szerencsés választás minden színtípusnak: a barnák ragyognak tőle, kiemeli a szőkék árnyalatait, a vörösek rezességét pedig izgalmasan keményíti az árnyalat hidegsége. Ráadásul remekül variálhatjuk bármely évszakban!

Szuper barátságban van a zöldekkel, a különböző árnyalatú kékekkel de meglepően jól kijön a melegebb tónusokkal is, például egy piros-kék vagy rózsaszín-kék párosítás biztos siker azoknak, akik ki akarnak tűnni a tömegből. A fehér és a szürke arra születtek, hogy ünnepeljék, csodásan emelik a kék szín fényét. Mivel újra nagyon trendi a monokróm szettek viselése, így ezt ezzel a színárnyalattal játszva sem hagyhatjuk ki!

1/10

1. kép
2. kép

4. kép
5. kép
6. kép
7. kép
8. kép
9. kép
10. kép
11. kép

Fotó: Pinterest

…read more

Source:: Marie Claire

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások