Így él egy amerikai háromszoros olimpiai bajnok

Shaun White neve a magyar nagyközönségnek talán elsőre nem sokat mond, pedig nem akárkiről van szó. A háromszoros olimpiai bajnok snowboardos nem csak sportága legendás alakja, de dúsgazdag is, nem csoda, hogy csaknem 12 millió dolláros házban lakik.

Kicsit más sikeres sportolónak lenni az Egyesült Államokban, mint Magyarországon, legalábbis ha Shaun White példájából indulunk ki. Igaz, ő egy rendkívül népszerű sportág, a snowboard kultikus alakja, ám ezzel együtt sem akármi, hogy 11,8 millió dolláros otthonban lakott.

Azért a múltidő, mert éppen most adta el az alig 200 négyzetméteres, 3 háló- és 4 fürdőszobás házát Malibun. Ami egyrészt mutatja, hogy nem akármilyen környéken élt, másrészt elég szép összeg ahhoz képest is, hogy hat éve 9 millióért vette.


A ház (amit egyébként az elmúlt nyarakon már kiadott Shaun White, lakott itt például Frank Ocean is) új tulajdonosa nem valamelyik hollywoodi nagymenő, hanem egy wisconsini üzletember, Jeff Yabuki, a 17 milliárd dolláros világcég, a Fiserv vezérigazgatója.

Ráadásul még csak azt sem lehet mondani, hogy a 33 éves Shaun White nagy nehezen kuporgatta volna össze ezt a csekélyke összeget a házára, hiszen elég komoly ingatlanportfólióval rendelkezik szerte az Egyesült Államokban.Mást ne mondjunk, van háza a utahi Park City egyik síparadicsomában, több luxuslakása New Yorkban és pár elszórt ingatlan a kaliforniai Carlsbadban és Malibuban.

Mindezt egészen nagyvonalú reklámszerződéseinek köszönheti, hirdeti a Target áruházláncot, a Red Bullt, az Oakley-t, az American Expresst – csak hogy néhányat említsünk a sok közül.Ami a most eladott házat illeti, az 1950-es években épült ingatlant a csokoládészínű keményfa padló, a rengeteg üvegfelület és az ebből adódó ragyogó világosság uralja. A konyha minden igényt kielégít, a családi szoba az óceánra néz, a nappaliból pedig nem hiányozhat a kandalló sem.

Meglehetősen szokatlan módon a hálólakosztály külön épületben van, üvegfala csodás panorámát kínál.

Ilyen egy orosz oligarcha Beverly Hills-i háza

A Így él egy amerikai háromszoros olimpiai bajnok bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások