Van humora a Teslának: pólóra nyomtatták és árulják a legnagyobb bemutatós bakijukat

Bizony, tényleg a Cybertruck üvegén történt sérülést nyomtatta pólóra és tette fel a webshopjára a Tesla. A jelenetet talán nem sok embernek kell újra bemutatnunk, hiszen a tavalyi év egyik legnagyobb bemutatós bakija volt, amikor a törhetetlenként beharangozott üveg csúnyán megtört a Tesla platósának leleplezésén.

A Tesla persze azonnal elkezdte megmagyarázni, hogy mi volt a baki, és továbbra is állítják hozzá, hogy a Cybertruck kasztinja és üvegjei nyújtják majd az egyik legerősebb védelmet az autóiparban.

Az tisztán látszik, hogy a Tesla nem kívánja kiradírozni a történelméből a kínos bemutatót, hanem inkább a velünk nevet a helyzeten. Éppen ezért a gyártó webshopjára a napokban felkerült egy új póló „Cybertruck Golyóálló Póló” néven. A poén, hogy a ruhadarab első felére a bemutatón történt első üvegen található sérülés pontos mását nyomtatták fel. A hátoldalra a Cybertruck logója került.

A cybertruckos pólót 35 dollárért, azaz forintba átszámolva 10 ezerért árulja a Tesla, miközben más egyéb a pickup logójával ellátott ruhadarab is felkerült a gyártó webshopjára.

The post Van humora a Teslának: pólóra nyomtatták és árulják a legnagyobb bemutatós bakijukat appeared first on ZoldAutok.hu.

…read more

Source:: ZoldAutok.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások