Egy világjárvány kellett hozzá…

Felfordult életünk nem csak negatívumokat tartogat. Az Ausztriában élő Balázs például nagyon fontos dologra jött rá az elmúlt napokban.

„Hogy picit megálljak, hogy ne dolgozzak napi 10-12 órát, hogy végre megtanuljak három akkordot a falon porosodó gitáromon, hogy elolvassam az utolsó ötven oldalt abból a könyvből aminek az elejét már elfelejtettem, hogy meghallgassam a kislányom énekét, hogy sakkozni tanítsam a fiam, hogy napi háromszor megöleljem a feleségem és megtanítsam végre ülni a kutyám!

Évek óta mást sem csinálok, csak rohanok, hajtok, taposok, miközben a gyermekeim felnőnek, a szakállamba egyre több ősz szál vegyül és mindenem van csupán időm és életem nincs. Egy világjárvány kellett hozzá, hogy megálljak végre!

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Ez kellett ahhoz, hogy felfogjam végre mit művelek magammal és a családommal. Szombat van, de akár kedd is lehetne. A sütőből meggyes piskóta illata árad, a tévében Matula bácsi tanítja Tutajost, a konyhaasztalon gyertya pislákol, a radiátoron narancshéj szárad és végre mind együtt vagyunk! Szeretetben, békességben, mint egy igazi család!

Egy világjárvány kellett hozzá, hogy végre boldognak és szabadnak érezzem magam. A piskóta elkészült, a meggy egy picit megégett a tetején, de így tökéletes!

Csendben ülünk, a fiam elmondja az asztali áldást, majd némán majszolunk. A gyerekek szemében boldogság, kettőnk szívében béke. És ehhez egy világjárvány kellett…”

A Egy világjárvány kellett hozzá… bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások