Eladó Tom Brady 34 millió dolláros otthona

Húsz év után a hatszoros Super Bowl-győztes Tom Brady otthagyta sikerei helyszínét és a New England Patriots együttesétől a Tampa Bay Buccaneers csapatához igazolt. Így aztán nem meglepetés, hogy árulja massachusettsi otthonát.

Az amerikai futball talán legnagyobb sztárjának döntése (a Pats elhagyása csakúgy, mint az, hogy a Buccaneers mellett voksolt) sokakat meglepett – az ingatlanközvetítőket a legkevésbé, hiszen pár héttel korábban már tudni lehetett, hogy árulja Boston melletti otthonát.


Igaz, a 33,9 millió dolláros ingatlant tavaly már megpróbálta a sztársportoló és nem kevésbé híres felesége, a szupermodell Gisele Bündchen eladni, akkor 39,5 millió dollárt kértek érte – nem is jártak szerencsével.

A 2 hektáros birtokon fekvő, közel 1000 négyzetméteres házat ugyanaz a Richard Landry tervezte, aki a házaspár brentwoodi otthonát is megálmodta (azt 2014-ben adták el Dr. Dre-nek 40 millió dollárért).
A valamilyen oknál fogva tornyokkal bőven ellátott ház belül kifejezetten elegáns, kissé rusztikus, ugyanakkor mégis modern tereket rejt. Az öt háló- és hét fürdőszoba mellett fitneszterem, spa, borospince, házimoziterem, minden elképzelhető jósággal felszerelt konyha is van.

A birtokon található egy 240 négyzetméteres vendégház jógastúdióval megbolondítva. A kertben medence, patio, 20 autót befogadó parkoló és zöldségeskert is akad.

Hollywoodi villát vett a Walking Dead sztárja

(Fotó: Erhard Pfeiffer)

A Eladó Tom Brady 34 millió dolláros otthona bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások