Goldie Hawn rengeteget sír a járvány miatt

Ennyire menő Goldie Hawn 70. szülinapi bulija

„Nagyon szerencsések vagyunk, és hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, ám hatalmas haragot és hatalmas szomorúságot érzek – mondta Goldie Hawn egy rádiós interjúban. – Minden nap körülbelül háromszor sírva fakadok, mert fáj, ha arra gondolok, hogy valahol bántalmaznak egy nőt, agresszívvá váltak az emberek, és mindez a bezártság miatt történik, a félelem és bizonytalanság miatt. Katasztrófa” – folytatta a 74 éves színésznő.


Hawn azt is elmondta, hogy Kurt Russellel, aki 37 éve párja jóban-rosszban, nem úgy tölti az izolációt, mint a többi ember. „Buborékban élünk. Csodás házaink vannak, és helyek, ahol időzhetünk, a családunk nagyon közel lakik hozzánk, de betartjuk a távolságtartás szabályait.”

Goldie Hawn a hullámzó érzelmek ellenére sem maradt tétlen a járvány alatt. A színésznő 2003-ban hozta létre a gyermekek lelki egészségéért dolgozó alapítványát. A bezártság idején is a jókedvre bátorítja az embereket, így Instagram-oldalán arra kérte a követőit, hogy küldjenek olyan videókat, amelyeken épp nevetnek, hátha másokra is ragad a jókedvből.

Olvastad már?

Ennyire menő Goldie Hawn 70. szülinapi bulija

A színésznő 70. szülinapját nem akárhogyan ünnepli családja. A hosszúra nyúlt ünneplés természetjáró szakaszában a híres klán fiatalabb tagjai vízben ejtőzős képpel ünnepelték a szülinapost.

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images

…read more

Source:: Marie Claire

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
  San Sebastiánban nyerhetnek díjat a cannes-i filmek
Sugárvédelmi szolgáltatások