Halmozta a szabálytalanságokat: jogsi nélkül, ittasan okozott balesetet

Egy 46 éves tapolcai lakos 2020. április 24-én este Tapolca-Diszelben közlekedett autójával, mikor elvesztette uralmát a jármű felett. Letért a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokba, majd egy a közelben álló ingatlan kapubejárójának csapódott. A kiérkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult. Az intézkedés során megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépkocsiját korábban kitiltották a forgalomból érvényes műszaki engedély és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya miatt.

Fotó: police.hu

A rendőrök a sofőrt gyanúsítottként kihallgatták, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás, míg az engedély nélküli vezetés és a forgalomból kivont járművel való közlekedés miatt külön szabálysértési eljárás indult.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
  Furcsa pletykák keringenek a Magyar Nagydíj körül
Sugárvédelmi szolgáltatások