Indulhat a jegeskávé szezon!

  • A Nespresso új, nyári kávéit úgy alkották meg, hogy kifejezetten jégre elkészítve, jegeskávéként a legfinomabbak

Két új kávékapszula-különlegességet mutat be a Nespresso, amelyeket a megszokottól eltérő szemlélettel készítettek el. Azt gondolnánk, hogy bármilyen kávéból készíthetünk jegeskávét, nemde? A Nespresso szerint azonban a jegeskávé élménye új szintre emelhető, ha kimondottan a tökéletes jegeskávéhoz kifejlesztett kávéblendeket használjuk. A Barista Creations For Ice variánsai jéggel elkészítve hűsítő felfrissülést kínálnak a meleg nyári napokra.

A Nespresso munkatársai az elmúlt öt évben végigkóstolták, tanulmányozták a világ leghíresebb jegeskávé-receptjeit, hogy megértsék, mitől lesz tökéletes egy jegeskávé. Tapasztalataik és a vásárlók visszajelzései alapján megalkották a Nespresso legújabb jegeskávéit, a Barista Creations For Ice kollekciót.

Kifejezetten úgy házasították össze és pörkölték ezeket a blendeket, hogy közvetlenül jégre elkészítve bontakozzanak ki legjobban a kávék frissítő aromái. Akár a teraszon vagy egy medence partján üldögélve kortyolgatjuk kávénkat, akár vendégeinket nyűgözzük le új jegeskávé-készítési tudományunkkal, a kellemesen hűsítő élményre mindig biztosan számíthatunk.

A Barista Creations For Ice kínálatban két különböző stílusú kávé található; mindkettőből egyszerűen, pillanatok alatt készíthetjük el jegeskávénkat a forró nyári napokon.

Freddo Delicato kávékapszula

Tökéletes kiegészítő a medence melletti lustálkodáshoz. A kenyai kávé gyümölcsös ízjegyei ugyanolyan kellemesen hűsítenek a tűző napon, mint egy lesötétített szoba hűvösében. Az enyhén pörkölt kávét különleges gondossággal válogatták össze, hogy frissítő aromái minden kortyban érvényesüljenek. A Freddo Delicato kapszulából néhány szem jéggel, szénsavas vízzel vagy tonic-kal egy igazán frissítő jeges italt készíthetünk, ami izgalmas alternatívája egy limonádénak.

Freddo Intenso kávékapszula

Ha desszertre emlékeztető jegeskávéra vágyunk, kóstoljuk meg a dél-amerikai és indonéz Arabica-szemekből összeállított Freddo Intenso házasítást. A jégkockák érintésére ez a kávé intenzív ízvilágú, kifejezetten testes itallá válik, ami tejjel vagy alternatív italokkal is kellemes párosítás egy nyári délutánon.

Ha pedig meg szeretnénk bolondítani a jegeskávénkat, a Nespresso a gourmet ízesítő szirupokat gyártó Monin márkával közösen egy limitált kiadású mini szirup szettet állított össze sós karamell, fehérhúsú őszibarack és feketeribizli ízekben, amit érdemes kipróbálni. Kísérletezésre fel!

A Barista Creations For Ice kávék, jegeskávé-kiegészítők megvásárolhatók a www.nespresso.com weboldalon vagy a Nespresso Boutique-okban.

JEGESKÁVÉ RECEPTEK

  A polgármester is tüntetett Siófokon a meteorológiai állomás mellé engedélyezett ötemeletes társasház megépítése ellen

GYÖNGYÖZŐ JEGESKÁVÉ

Hozzávalók:

  • 1 Nespresso Freddo Delicato kávékapszula
  • 3 nagyméretű jégkocka (3 x 30 g)
  • 10 ml fehérhúsú őszibarack szirup
  • 90 ml szénsavas ásványvíz

Tegyél 3 nagyméretű jégkockát egy nagy pohárba, majd önts rá fehérhúsú őszibarack szirupot, 90 ml szénsavas ásványvizet, majd készíts a tetejére egy espresso-t (40 ml) a kávékapszulából.

<img data-attachment-id="88754" data-permalink="https://bdpst24.hu/2020/07/01/indulhat-a-jegeskave-szezon/kepatmeretezes_hu_nespressogyngyzjegeskvhorizontal/" data-orig-file="https://i2.wp.com/bdpst24.hu/wp-content/uploads/2020/07/kepatmeretezes_hu_Nespressogyngyzjegeskvhorizontal.jpg?fit=600%2C400&ssl=1" data-orig-size="600,400" …read more

Source:: bdpst24

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Advertisements
Sugárvédelmi szolgáltatások