Megkezdődött a Tesla Model Y Long Range Rear-Wheel-Drive próbagyártása

Egyre közelebb van a Tesla Model Y Long Range Rear-Wheel-Drive indulása, így a tervezett próbagyártás is elkezdődhetett. A Tesla Model Y bejelentésekor (2019 márciusában) a vállalat négy különböző verziót vázolt fel az elektromos SUV-ból: a Standard Range-et, a Long Range-et, a Dual Motor AWD-t és a Performance-t.

Azonban nemrég a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk bejelentette, hogy a vállalat visszavonja a Standard Range verziót, így kizárólag Long Range Rear-Wheel-Drive verziójú Model Y-okat fognak gyártani.

Musk hozzátette, hogy az elektromos SUV új verziójának értékesítése néhány hónap múlva megkezdődhet. Az Electrek értesülései szerint a Model Y Long Range Rear-Wheel-Drive próbagyártása már meg is kezdődött. A próbagyártás gyakorlatilag az utolsó lépés a valódi tömeggyártás megkezdése előtt.

A Tesla néhány Model Y LR RWD elektromos autót fog gyártani a GA4 gyártósorokon, mielőtt ideiglenesen lezárná azt a fejlesztések miatt. Az autógyártó hamarosan megnyitja a rendeléseket is az új változatokhoz.

A vállalat még nem erősítette meg a végleges árat, de Elon Musk szerint 45.000 dollárhoz közelít majd az árcímke. Külön érdekesség, hogy a héten a Tesla megjelenítette a Model Y Long Range RWD árát a konfigurátorban.

Forrás: Electrek.coThe post Megkezdődött a Tesla Model Y Long Range Rear-Wheel-Drive próbagyártása appeared first on ZoldAutok.hu.

…read more

Source:: ZoldAutok.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
  Nyolc tonna hulladék a Záhony és Tokaj közötti folyószakaszról
Sugárvédelmi szolgáltatások