A Maserati bekerült a 10 legjobb olaszországi munkahely közé

A felmérés alapján a Maserati egyike lett a tíz legvonzóbb olaszországi munkahelynek.

“Büszkék vagyunk a felmérés eredményeire, de különösen a vállaltunknál kialakult munkahelyi légkörre. arra a munkahelyi légkörre”- hangsúlyozta Davide Grasso, a Maserati vezérigazgatója. „Az autóipar új korszakát éljük, nagy ambíciókkal és energiával indulunk neki az új kihívásoknak. Az ambíció, az innováció és szenvedély vezérli minden alkalmazottunk munkáját. Bátor csapat vagyunk, amely büszke a cég hagyományaira, és ezzel az elhivatottsággal tekintünk a jövő elé.”

A közvélemény-kutatás alapján a Maserati a hatodik helyen áll az olaszországi álom-munkahelyek toplistáján. A magas értékelés alapja a kitűnő hírnév, a kellemes munkakörnyezetével, a javadalmazás és a legújabb technológiák alkalmazásával.

A Maserati autógyárat 1914-ben alapították. Elsősorban sport-, luxus- és versenyautók készítésével foglalkozik. 1993-ban a Maserati is a Fiat birodalom része lett, majd 1997-ben a cégből ötven százalékos részesedést kapott a szintén Fiat tulajdonú Ferrari. A Ferrari irányítása alatt új lendületet (és új gyáregységet) kapott a márka, így mára ismét elismert sportos luxusautók, így a Quattroporte és a GranTurismo viselik a Maserati nevet.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
  Halálos balesetet hozott az este: folyik a hajsza az elmenekült sofőr után
Sugárvédelmi szolgáltatások