Szeptember 23-án érkezik a Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Új készüléket jelent be a Samsung, melyet egyértelműen az októberre várt iPhone 12 ellenfeleként pozicionál a koreai cég. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition-t szeptember 23-án egy online bemutatón fogják a nagyközönséggel megismertetni.

A készülékről elég sok pletyka és infó látott már napvilágot, állítólag az idei év elején bemutatott S10 Lite helyét veszi majd át az S20 Fan Edition a Samsung portfóliójában. Induló árra a koreai árak alapján 750 dollárt tippelnek. Ez nagyjából 225 ezer magyar forintnak felel meg.

A Samsung Galaxy S20 Fan Edition várható hardveres tulajdonságai:

A WinFuture oldalán már megjelentek az S20 Fan Edition állítólagos specifikációi. Ezek szerint egy Snapdragon 865 SoC dolgozik majd a készülékben, remélhetőleg az európai piacra is ezzel hozza a Samsung, nem pedig a saját Exynos lapkájával. Rendszermemóriából 8GB-ot tippelnek, ami pedig külön érdekesség, hogy a sima S20-ak 4000 milliamperórás akkumulátora megnőhet a Fan Editionben 4500 milliamperórára. Tárhely tekintetében 128GB-ra számíthatunk.

Az S20 Fan Edition AMOLED kijelzője 2400 x 1080 pixel felbontású lesz és állítólag támogatja majd a 120Hz-en történő képfrissítést, akárcsak a nagytestvérei. A kijelző oldalai nem lesznek lekerekítve az eddig kiszivárgott információk alapján, a Note20-hoz hasonlóan egyenes lesz a panel.

A ház IP68-as szabvány szerint víz- és porálló lesz. Fülhallgató jack-et nem érdemes rajta keresni, csak USB Type-C csatlakozó lesz. Színek terén viszont bőven lesz miből válogatni, az S20 Fan Edition ugyanis állítólag az iPhone 11-hez hasonlóan minimum hat árnyalatban lesz kapható. Az eddigi pletykák alapján a fekete és fehér modellek mellé érkezik piros, zöld, narancssárga és kék is.A sima S20-ból egyébként már készült Koreában egy piros különkiadás, az egyik K-pop sztár nevével fémjelezve.

K-pop sztáros különkiadást kap a Samsung Galaxy S20

Az S20 Fan Edition kamerái:

A hátlapra három, az előlapra egy kamerát várhatunk. Az előlapi egység az Infinity O kijelzőmegoldással egy apró kivágásba kerül majd, ahogy az idei év összes Samsung telefonján. 10 vagy 12 megapixeles egységre érdemes számítani.

A hátlapi kameratrió kialakításában a Note20-at idézi. Várhatóan a Sony IMX555-ös, 12 megapixeles (F/1,8) szenzora lesz a fő egység a telefonban. Ezt egészíti ki majd egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű lencse és egy 8 megapixeles, háromszoros optikai nagyításra képes lencse.

<figcaption …read more

Source:: Tech2

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Sugárvédelmi szolgáltatások