Kelemen Anna szerette volna, ha a könyve pénisz alakban jelenik meg

Menyhért Mészáros László tizennyolc évvel ezelőtt írt egy könyvet Nejlon sztárok Magyarországról címmel, s furcsamód mindenki máshogy reagált a nem éppen hízelgő jellemzésekre. Fásy Ádám összetépte az általa kiadványnak nevezett irományt, majd a stúdióban a szerző fejéhez vágta, és közölte, hogy ez olyan úri mód volt, amilyen elegánsan a szerző bánt az alanyaival. Fásynak legalább volt stílusa, Kiszel Tünde inkább perrel fenyegetőzött, míg D. Tóth Kriszta közölte, hogy nem olvasta, és ha lesz egy kis ideje, akkor azt másra szánja. Anettkának viszont tetszett, ő megszokta, hogy cikizik, rágalmazzák, hazudoznak róla. Viszont a szerzőt dicsérte, hogy több esetben jó megfigyelései voltak a sztárokról. A legmarkánsabb véleménye ezúttal is Havas Henriknek volt. Érdemes felidézni, hiszen a szerzőnek hajdan osztálytársa volt az újságíró-iskolában, és ugyan tanár úrként emlegeti Menyhért, de azt állítja, hogy gagyit tanít. „Ki a f…t érdekel Menyhért könyve? Mi várható a botrányújságok szerkesztőjétől? Menyhért azt az utat választotta, hogy hamburgeres legyen, amikor dolgozhatna előkelő étteremben is. De én nem szólom le a hamburgerest. Menyhértnek arra van hajlama, hogy egy szerelemmel, házassággal végződő kapcsolat helyett a kuplerájba menjen boldogságot keresni. S ha már a kurváknál tartunk, ugye, akkor állnak ki a sarokra, amikor elfogyott a pénzük…”

Mi az a Matiné?

Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi termését itt találni.

Rangsorok

Forbes szerkesztősége mérések alapján, illetve egy tizennégy fős zsűri segítségével nyolcadszor állította össze 2021-ben a legértékesebb magyar celebek listáját ismertség, hitelesség, tartalmasság és pénztermelő képesség alapján.

Évek óta Hosszú Katinka állt az első helyen, most viszont megelőzte őt Sebestyén Balázs és Ördög Nóra is. Az első tízben Fördős Zé, Majka, Till Attila, Istenes Bence és Borbás Marcsi is szerepel. Úgy tűnik, hiába mondják, hogy a főzős műsoroknak befellegzett, Fördős Zé és Borbás Marcsi előretörése mást bizonyít. Igaz, mindkettőjüknek pozitív személyisége van, és mindketten fölöttébb szórakoztatók, profik és még műveltek is.

  Most a Spotify nyúlt a TikToktól

A magazin szerint ahhoz, hogy valaki bejusson a Top 20-ba, pár év munkája nem elegendő. A listán szereplő hírességek megválogatják, hogy mihez adják a nevüket, egyre többen törekednek saját cégek és termékek felépítésére, illetve újabb bevételi források kialakításán dolgoznak, amire bőven jutott idő a koronavírus-járvány miatti karantén alatt. A legprofibbak pedig ezt alaposan ki is használták.

„Mostanra piaci tesztelésre került egy brand, ami a Nánási név maga. A mi márkánk, az, ami mi vagyunk, most vált megközelíthető hellyé, kézzelfogható termékké”, nyilatkozta a második helyet tartó Ördög Nóra a Forbesnak a Balatonakarattyán található kisboltjukról.

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu Nánási Pál és Ördög Nóra boltja Balatonakarattyán

A lista harmadik helyén Sebestyén Balázs áll, akit negyedikként Majka követ. A magazin úgy tudja, Balázs egy saját vállalkozás felépítésén dolgozik, olyan műsorkészítő-gyártó produkciós céget tervez, ami a nagyvállalati szektort is kiszolgálja. Majka pedig 2019-re megháromszorozta a cége árbevételét.

2020-ban az ötödik legértékesebb celeb Istenes Bence lett, aki a korábbi évhez képest hat helyet lépett előre. Kiss Ramóna szintén jóval előrébb került, az RTL …read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!