Figyelmeztetést kapott a védőnő, aki beengedte a kőszegi gyermekorvosi rendelőbe az önkénteseket, hogy kifessék a falait

Augusztusban botrány lett abból, hogy az Összefogás Kőszegért Egyesület önkéntesei mesefigurákkal és más illusztrációkkal festették ki a helyi gyerekorvosi rendelő, a Kőszegi Egészségház falait. A fideszes polgármester, Básthy Béla viszont kis híján feljelentést tett, szerinte ugyanis az önkéntesek engedély nélkül, jogosulatlanul mentek be az intézménybe, és vizsgálatot indított az ügyben.

Az Ugytudjuk.hu most rákérdezett a vizsgálat eredményére. Básthy Béla azt válaszolta, hogy az ügy lezárult, és az intézmény vezetője figyelmeztetésben részesített egy munkavállalót.

„A Kőszegi Szociális Gondozási Központ belső vizsgálata során megerősítésre került az, hogy a védőnői szolgálat egyik dolgozója működött közre a festés előkészületeiben, illetve ő adta át a helyiséget is. A munkálatokról előzetes egyeztetés sem az intézményvezetővel, sem a fenntartóval nem történt. Az érintett védőnő vállalta a felelősséget, elismerte, hogy átgondolatlan cselekedet volt ez részéről és szándékosan nem szeretett volna megtéveszteni senkit sem. Mindezek alapján az intézmény vezetője figyelmeztetésben részesítette a munkavállalót” – közölte a polgármester.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Gattyán György komolyan gondolja, csak azt nem tudni, hogy mit